Energy-E

9.50

Ben je op zoek naar directe energie om je de hele nacht door een feest te loodsen? Happy Caps Energy-E capsules zouden je precies goed moeten dienen. Gemaakt met een mix van energieboosters, zijn de capsules ontworpen om je genoeg kracht en stimulatie te geven.

Energy-E Happy Caps

Zoals de naam al aangeeft, zullen ze je de hele nacht opgeladen en onbelemmerd laten voelen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vermoeidheid. In tegenstelling tot andere chemische energieboosters, stellen Energy-E Happy Caps je in staat om geactiveerd te blijven zonder bijwerkingen.

Ingrediënten van Energy-E

De capsules zijn samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hebben ze geen schadelijke effecten op je lichaam zoals andere merken. Beta-alanine 390 mg, 180 mg L-arginine, L-carnitine, Rhodiola rosea 160 mg, guarana 160 mg, Bioperine, aminozuren en een vitaminecomplex vormen de belangrijkste ingrediënten in de capsules.

Gebruik en Dosering van Energy-E

Het wordt aanbevolen om slechts één of twee capsules in te nemen, 45 minuten voor de gewenste effecten. De dosering is flexibel om gebruikers met verschillende lichaamsgewichten, omstandigheden en ervaringen toe te staan. Strikte naleving van de vastgestelde dosering moet worden gehandhaafd, aangezien het overschrijden van de twee capsules per dag onvoorziene effecten in je lichaam kan veroorzaken.

Waarschuwingen

Controleer voordat je de capsules gebruikt de vermelde ingrediënten om ervoor te zorgen dat je niet allergisch bent voor een van hen. Raadpleeg bovendien je arts in geval van reacties en effecten buiten het normale. Het mengen van de capsules met andere medicijnen, inclusief alcohol, kan schadelijke effecten veroorzaken en je gezondheid ongewenste risico’s opleveren. Geniet verantwoord van de capsules door je aan de aanbevolen dosering te houden.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Energy-E” te beoordelen