Euphor-E

9.50

Als je graag vrolijke en opbeurende sensaties ervaart, overweeg dan het gebruik van Euphory-E capsules van Happy Caps. Het is een alternatief voor de gebruikelijke feestpillen en geeft je extra gelukzaligheid terwijl je probeert je beste zelf naar voren te brengen.

Gemaakt met behulp van een goed onderzochte formule, zal Euphory-E ervoor zorgen dat je van oor tot oor glimlacht als gevolg van de vreugdevolle gevoelens die het veroorzaakt. Of je nu in een sociale situatie bent waarin je spraakzamer wilt zijn of je wilt genieten van een film thuis, Euphory-E is de capsule voor jou.

Ingrediënten gebruikt voor Euphory-E

Om de gewenste effecten bij gebruikers te bereiken, zijn de Euphory-E capsules gemaakt van een krachtige mix van natuurlijke ingrediënten. Ze bevatten Guarana (30% cafeïne) 150 mg, Kanna-extract 10x 110 mg, calciumdioxide, hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumstearaat, theobromine 50 mg en synephrine 20 mg. Deze mix van stimulerende ingrediënten werkt snel om de gewenste resultaten te bereiken.

Hoe te gebruiken en dosering Euphory-E

De aanbevolen dosering, zoals bij andere Happy Cap-capsules, is twee capsules per dag. Je mag echter één of twee capsules nemen, afhankelijk van je lichaamsgewicht en persoonlijke keuze. Voor optimale effecten neem je de capsule 30 minuten voor het gewenste effect op een lege maag.

Waarschuwing bij gebruik

Door het product te gebruiken zoals aanbevolen, loop je geen gevaar op schadelijke effecten. Misbruik of overdosering brengt echter je leven en gezondheid in gevaar. Het gebruik van het product met alcohol, andere medicijnen of het overschrijden van de aanbevolen dosering zijn allemaal potentiële bedreigingen die moeten worden vermeden. Raadpleeg ook gerust een arts als je ongebruikelijke effecten opmerkt of vragen hebt over het gebruik. Bewaar de capsules buiten het bereik van kinderen om hen niet in gevaar te brengen. De capsules moeten ook worden bewaard op een koele en droge plaats om de potentie van hun ingrediënten te behouden.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Euphor-E” te beoordelen