Game-E

10.00

Betreed een nieuw rijk van gaming uitmuntendheid met Game-E. Gemaakt met een krachtige mix van natuurlijke ingrediënten, waaronder Guarana- en Kanna-extract, is dit supplement ontworpen om de focus te verhogen en vreugdevolle gevoelens aan je game-ervaring toe te voegen. Net als bij Euphory-E, neem twee capsules 30 minuten voor het gamen voor optimale resultaten. Verbeter je spel met Game-E!

Ga op een Gaming Odyssee met Game-E: Ontketen je Focus, Domineer je Spel

Ontworpen voor Gaming Briljantie

Gemaakt met een zorgvuldig onderzochte formule, is Game-E meer dan alleen een capsule, het is jouw toegangs tot ongekende focus, waardoor je elk niveau domineert en van de zoete smaak van overwinning geniet. Game-E is ontworpen om elk moment van je game-sessies te vullen met een vreugdevolle gevoel, waardoor je met een glimlach van oor tot oor achterblijft.

Ingrediënten Ontworpen voor Overwinning

Om de gewenste gaming-effecten te bereiken, zijn Game-E capsules gemaakt van een krachtige mix van natuurlijke ingrediënten. Deze stimulerende mix bevat Guarana-extract (30% cafeïne) 150 mg, Kanna-extract 10x 110 mg, Theobromine 50 mg, Synephrine 20 mg, Calciumdioxide, Hydroxypropylmethylcellulose en Magnesiumstearaat. Deze krachtige combinatie werkt snel om je energieniveaus te versterken, je stemming te verbeteren en je op de top van je game te houden.

Hoe je je Gaming Potentieel kunt Maximaliseren

De aanbevolen dosis, in overeenstemming met andere Happy Cap-capsules, is twee Game-E capsules per dag. Afhankelijk van je lichaamsgewicht en persoonlijke voorkeur heb je echter de flexibiliteit om één of twee capsules in te nemen. Voor optimale gaming-effecten neem je de capsules 30 minuten voor je game-sessie op een lege maag.

Voorzichtigheid voor een Veilige Overwinningsronde

Door Game-E te gebruiken zoals aanbevolen, loop je geen gevaar op schadelijke effecten. Echter, net als bij elk krachtig gereedschap, brengt misbruik of overdosering je gameprestaties, gezondheid en leven in gevaar. Gebruik het product niet in combinatie met alcohol, andere drugs of overschrijd de aanbevolen dosis niet. Als je ongebruikelijke effecten ervaart of vragen hebt over het gebruik, raadpleeg dan gerust een zorgverlener. Zorg ervoor dat de capsules buiten het bereik van kinderen worden bewaard op een koele en droge plaats om de potentie van hun ingrediënten te behouden.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Game-E” te beoordelen