Heavenly-E

9.50

Ben je op zoek om een zalige, dromerige en hemelse ontspanning te ervaren? Overweeg dan het gebruik van Heavenly-E Happy Caps. Het is een van de beste feestpillen om je te helpen stress te verminderen en je energieniveaus te verhogen. Een opmerkelijke eigenschap van de capsule is dat het je niet sloom of traag achterlaat, in tegenstelling tot andere producten.

Heavenly-E Happy Caps

Met Heavenly-E Happy Caps zul je genieten van een diep gevoel van ontspanning en tegelijkertijd actief voelen, aangezien het stimulatie biedt naast het verlichten van stress. Bij voorkeur zou je Heavenly-E Happy Caps moeten gebruiken voor een avond thuis, om je te helpen ontspannen na de vele stressvolle gebeurtenissen van je dag.

Ingrediënten van Heavenly-E

De lijst van ingrediënten bevat Mitragyna speciosa-extract 100 mg, theobromine 70 mg, magnesiumstearaat en calciumdioxide. De Heavenly-E-capsules zijn ook verkrijgbaar in een vegetarische limited edition, die voornamelijk is gemaakt van hydroxypropylmethylcellulose. Al zijn ingrediënten zijn volledig natuurlijk en vrij van GGO’s en vulstoffen. Lees de lijst met ingrediënten zorgvuldig door om eigenschappen te identificeren die allergische reacties kunnen veroorzaken.

Effecten van Heavenly-E

Waarschijnlijk zul je geconcentreerde ontspanningseffecten ervaren met even intense gevoelens van energie. Het verlicht niet alleen stress, het elimineert ook nervositeit en angst. Bovendien zul je, in tegenstelling tot zijn tegenhangers, een bereidheid ervaren om bovenop de ongeëvenaarde kalmte te werken.

Dosering en gebruik van Heavenly-E

Neem een of twee capsules met water op een lege maag, een uur voor de gewenste effecten. De effecten treden ongeveer 45 minuten na inname in werking en variëren afhankelijk van de ervaring. Voor nieuwe gebruikers is het gebruik van Heavenly-E in kleine doses van slechts één capsule per dag.

Waarschuwing bij gebruik

Bij het gebruik van Heavenly-E Happy Caps, houd u aan de aanbevolen dosering om ongewenste effecten te voorkomen. Vermijd het gebruik van het product met andere medicijnen en drugs zoals alcohol, omdat dit risico’s voor uw gezondheid met zich mee kan brengen. Als u effecten opmerkt die buiten het gewone vallen, zoek dan hulp bij een gekwalificeerde arts of apotheker. Heavenly-E Happy Caps mogen niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap, borstvoeding of bij het hebben van een medische aandoening.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Heavenly-E” te beoordelen