Herbal Trip Stoppers

4.95

Deze tripstoppers zijn de perfecte voorbereiding als je truffels gaat gebruiken. U zult zich veilig voelen wetende dat u de effecten van uw trip op elk punt van uw avontuur kunt verminderen.

Truffels kunnen ervoor zorgen dat de ene persoon zich heel goed voelt en een andere persoon kan zich er paranoïde door voelen. Dit kan gevaarlijk zijn voor jezelf of anderen, deze pillen voorkomen dat dit gebeurt zodat jij en de mensen om je heen veilig zijn.

Effecten en gebruik van de tripstoppers

Magic truffels kunnen ervoor zorgen dat je gaat hallucineren, dat houdt in dat je dingen ziet of voelt die er niet zijn, omdat je zintuigen alles anders ervaren. Je kunt de effecten van de truffels een half uur tot een uur na consumptie voelen en het kan gemiddeld tot 6 uur aanhouden, afhankelijk van je gewicht, gezondheid, tolerantie en de hoeveelheid die je hebt ingenomen.

De voorbereiding van een reis kan erg belangrijk zijn voor het verloop van je reis. Je veilig voelen is belangrijk tijdens je trip, omdat het kan gebeuren dat je in paniek raakt door de effecten die de truffels je geven. Het nemen van deze pillen zal de effecten van de truffels verminderen en paniek voorkomen.

De verpakking bevat 4 pillen, 2 lichtgekleurde en 2 donkergekleurde pillen. Het wordt aanbevolen om 1 lichte pil en 1 donkere pil te nemen om de effecten te verminderen. De lichte pil bevat dextrose, wat helpt om de effecten van de truffels te minimaliseren. De donkere pil bevat valeriaan, wat je helpt om te kalmeren en te ontspannen, zodat de come-down soepel verloopt.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Herbal Trip Stoppers” te beoordelen