MDN X

14.95

Krijg het feest op gang met de natuurlijke feestformule, MDNX. Het zal een verbluffende energieboost bezorgen met een onstilbare dorst naar “losbandigheid”. De effecten worden gekenmerkt door het verkrijgen van een energieboost waardoor je de hele nacht kunt doorgaan zonder vermoeidheid. De MDNX-feestpil heeft een limoensmaak. Het is een natuurlijke feestpil voor echte die-hards. Vergeleken met de andere kruiden in de lijn, LemonX en UltimateX, is MDNX de “schoonste” bron van energie met een dosis milde euforie. Verbeter je humeur en dans de hele nacht door! MDNX kan worden gecombineerd met alcohol, zolang je het niet overdrijft. Haal die van jou vandaag nog op bij onze Holland High Webshop.

Ingrediënten van MDN X

Het MDN X-pakket bevat 4 natuurlijke tabletten. De makers vonden het verstandig om gebruikers een natuurlijke bron van energie, goede stemmingen en euforie te geven. Ze kozen voor extracten van planten van topkwaliteit, geteeld onder strikte regels en voorschriften. Het proces wordt gecontroleerd op fouten, en het eindproduct wordt grondig geïnspecteerd om eventuele onzuiverheden te elimineren. Het is veilig te gebruiken en mag geen negatieve effecten hebben op gezonde volwassenen zonder medische aandoening of zwangere vrouwen. De gebruikte ingrediënten zijn; Maca, Gember, DL-fenylalanine, Cafeïne.

Effecten van MDN X

Geen enkel feest kan fout gaan met deze ongelooflijke stemmingsverbeteraar. Neem wat pillen op een feest, afhankelijk van je tolerantie, en zie hoe je hoofd helder wordt en je stemming verbetert. Euforie zal je omhullen terwijl je geluksniveaus stijgen. Je wordt het middelpunt van het feest met je waanzinnige energie en gezellige vibes. Het zal je helpen je drankje te nemen, wetende dat de nacht nog jong is.

Hoe MDN X te gebruiken

Neem MDN X oraal in, 15 minuten voordat je naar je feest gaat. Spoel het door met water en drink nog veel meer. Neem je favoriete drankjes na de 15 minuten om de effecten te versterken. Beperk jezelf tot minder dan één verpakking (6 pillen) per dag (24 uur).

Voorzichtigheid

Zorg ervoor dat je de pillen buiten het bereik van kinderen en huisdieren houdt, omdat ze overweldigend voor hen kunnen zijn. Iedereen die te maken heeft met een medisch probleem, medicijnen gebruikt, zwanger is of borstvoeding geeft, moet contact opnemen met hun zorgverleners voor advies voordat ze MDN X gebruiken. Het wordt ook aangeraden om koffie en energiedranken te vermijden bij het gebruik van de pillen. Stop met het gebruik en raadpleeg een arts als je bijwerkingen ervaart.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MDN X” te beoordelen