Relax-E

9.50

Relax-E Happy Caps zijn gemaakt voor precies dat doel als je wilt ontspannen en relaxen na een vermoeiende activiteit. Of het nu na een lange werkdag is of je gewoon je geest wilt ontspannen, de capsules zullen van grote hulp zijn.

Relax-E Happy Caps

Relax-E Happy Caps zijn gemaakt van een krachtige mix van natuurlijke ingrediënten en vormen het perfecte recept voor een kalme stemming terwijl je thuis ontspant. De rustgevende effecten zullen je een warm bad laten nemen terwijl je naar goede muziek luistert, een film kijkt of eenvoudigweg een boek leest terwijl je ontspant.

Ingrediënten van Relax-E

Een van de belangrijkste ingrediënten om de gewenste werking van de capsules te bereiken, is Gaba. Deze neurotransmitter bindt aan de receptoren in je hersenen, waardoor je je ontspannen en extatisch tegelijk voelt. Bovendien wordt mesquitepoeder gebruikt in de productie, omdat het immuunstimulerende effecten heeft en een goede nachtrust mogelijk maakt. Andere ingrediënten per twee capsules zijn onder andere calcium 200 mg, magnesium 150 mg, vitamine C 50 mg, choline 22 mg, ijzer 3 mg, zink 2 mg, foliumzuur en L-Theanine 50 mg. Elk ingrediënt heeft een specifiek doel om je ontspannen ervaring verder te verbeteren.

Effecten van Relax-E

Het belangrijkste effect van Relax-E Happy Caps is de ontspanning van de geest. Dit, samen met gevoelens van kalmte, helpt je te ontspannen na inspannende activiteiten. Bovendien zijn de capsules ook ontworpen om gebruikers een vleugje euforie te geven terwijl ze genieten van de rustgevende effecten.

Gebruik en dosering van Relax-E

Elke verpakking Relax-E Happy Caps bevat vier capsules die je minstens twee dagen mee kunnen gaan. Dit komt doordat de aanbevolen dosering tussen één en twee capsules per dag ligt, afhankelijk van de ervaring van de gebruiker, lichaamsgewicht en andere factoren. De dosering moet strikt worden nageleefd, aangezien overschrijding ongewenste effecten in je lichaam kan veroorzaken. Neem de capsules met een glas water, 45 minuten voor het gewenste effect.

Wees voorzichtig met happy caps:

Zorg ervoor dat je de lijst met ingrediënten zorgvuldig bestudeert om eventuele allergieën te identificeren. Zorg er bovendien voor dat je een gekwalificeerde medische deskundige raadpleegt als je niet zeker bent van je gezondheidstoestand voordat je het gebruikt. Houd je aan een gezonde levensstijl en dieet bij het gebruik van de capsules, omdat het mengen met andere stoffen gezondheidsrisico’s met zich mee kan brengen. De capsules mogen niet worden gebruikt door minderjarigen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Relax-E” te beoordelen