Space-E

9.50

Space-E Happy Caps zijn een psychedelische energizer die is ontworpen om zowel het lichaam als de geest te stimuleren. Naast het bieden van een krachtige energieboost, gaat de formule ook gepaard met een zweverig gevoel, vandaar de naam Space-E.

Space-E Happy Caps

Space-E Happy Caps zijn een psychedelische energizer die is ontworpen om zowel het lichaam als de geest te stimuleren. Naast het bieden van een krachtige energieboost, gaat de formule ook gepaard met een zweverig gevoel, vandaar de naam Space-E.

Space-E Happy Caps

Een aangename tinteling op de huid, geluk en euforie zijn effecten die je waarschijnlijk zult ervaren na het gebruik van de capsules. Bovendien geven de capsules je een gedenkwaardige ervaring, vooral in een stimulerende omgeving met muziek, lichten en andere sensaties vergelijkbaar met een festival. De trips en trance geassocieerd met de capsules zijn uniek en kunnen beginners overweldigen.

Ingrediënten gebruikt in de Space-E-capsules

De capsules zijn voornamelijk gemaakt van Hawaiian Baby Woodrose, wat hen psychedelische effecten geeft en slaperigheid veroorzaakt. Daarnaast zijn magnesium en calcium in de formule opgenomen om je geest op te frissen en hoofdpijn te voorkomen. Cafeïne 40 mg wordt gebruikt om je stoten van energie te geven die je ervaringen verder verbeteren. De formule maakt ook gebruik van theobromine 15 mg, vitamine B6 10 mg, L-tryptofaan 50 mg, E959 en hydroxypropylmethylcellulose in de vegetarische capsules. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd door een team van experts en is natuurlijk en vrij van GGO’s.

Effecten van Space-E

Je zult dromerige en euforische milde psychedelische trips ervaren die tot 8 uur na gebruik kunnen duren. Vanwege de lange duur van de trips zouden beginnende gebruikers kleine doses moeten gebruiken, bij voorkeur in aanwezigheid van ervaren personen. De milde psychedelische effecten brengen geluiden en beelden naar een heel nieuwe dimensie, waardoor je een zalige en onvergetelijke ervaring krijgt.

Gebruik en Dosering

Neem een of twee capsules van Space-E Happy Caps op een lege maag, 45 minuten voor de gewenste effecten. Vanwege de aard van de psychedelische effecten wordt aanbevolen om slechts één capsule per dag te gebruiken, vooral voor beginners. Het overschrijden van deze hoeveelheid kan onaangename effecten zoals misselijkheid en braken veroorzaken. Stop met het gebruik van het product als je negatieve bijwerkingen ervaart, of raadpleeg een arts.

Let op bij het innemen van Space-E

Space-E-capsules moeten worden gebruikt in combinatie met een gezond dieet en levensstijl. Als je een voorgeschiedenis van psychische problemen hebt, vermijd dan het gebruik van het product. Ook als je borstvoeding geeft, zwanger bent, epileptisch bent of depressie ervaart, vermijd dan het gebruik van de capsules, omdat ze ongewenste effecten kunnen veroorzaken. De capsule heeft effecten die je kunnen belemmeren bij een goede coördinatie. Bedien daarom geen machines, rijd niet en neem geen deel aan zware activiteiten. Meng de capsules niet met andere stoffen zoals alcohol of energiedranken, omdat dit mogelijk je gezondheid in gevaar brengt. Let op de lijst met ingrediënten om eventuele allergieën te identificeren.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Space-E” te beoordelen