Super Green Melay

9.95

Voeg deze werkelijk unieke Kratom Super Green Malay toe aan je lijst met recreatieve en medicinale kruiden. Het heeft een onderscheidend karakter dat verschilt van andere soorten. Ze levert stimulerende effecten vergezeld van euforie. Je lichaam ontspant terwijl een deken van warmte je omhult. Ze heeft ook verschillende medicinale voordelen die belangrijk zijn voor medicinale gebruikers. In vergelijking met andere Kratom-soorten heeft ze een langdurig effect dat uren kan aanhouden.

Super Green Malay Kratom – Een stimulerende en energiegevende soort

Hoewel deze soort op de groen-geaderde soort kan lijken, is hun chemische samenstelling anders. Haar uniekheid wordt mogelijk gemaakt door de hogere aanwezigheid van alkaloïden in de soort. De alkaloïden hebben 40 verschillende verbindingen, waarvan sommige verantwoordelijk zijn voor de therapeutische aard van de soort. De soort wordt zowel recreatief als medicinaal gebruikt, waarbij de effecten urenlang aanhouden.

Onze Super Green Malay wordt geteeld en geoogst in het klimaat van Maleisië. Voor topkwaliteit worden pesticiden en chemicaliën volledig vermeden. Het maalproces omvat geen toevoeging van additieven aan het poeder, waardoor ons poeder puur Super Green Malay is.

Effecten en voordelen van Super Green Malay

Super Green Malay is de perfecte soort voor iedereen die op zoek is naar euforie, stemming verbeteren en energiestimulatie. Het is een krachtige soort die ongelooflijke energie geeft aan haar gebruikers. Beginnende gebruikers van de soort moeten haar in kleine doses nemen, omdat het hen zou kunnen overweldigen. In kleine hoeveelheden verbetert het je humeur en geluk. Je stemming wordt verheven en je concentratie wordt scherper.

Bovendien heeft de soort enkele medicinale voordelen voor haar gebruikers. Medicinale gebruikers kunnen tal van voordelen ervaren, waaronder pijnverlichting. Patiënten met osteoporose – een ziekte die verband houdt met fragiele botbreuken. Green Malay biedt pijnverlichting, kracht om rond te bewegen en calcium om de botsterkte te bevorderen. Een ander medicinaal voordeel van dit poeder is het vermogen om migraine te genezen. Gebruikers kunnen de traditionele allopathische geneesmiddelen weggooien en in plaats daarvan deze meer natuurlijke manier van genezing aannemen in plaats van de symptomen te onderdrukken.

Gebruik en dosering van Super Green Malay

Niet iedereen zou deze soort moeten gebruiken. Zwangere vrouwen en zogende moeders wordt geadviseerd deze soort te vermijden. In geval van een medische aandoening is het belangrijk om een arts te raadplegen. Het poeder wordt oraal ingenomen, waarbij het inslikken met water het meest gebruikelijk is. Het poeder kan worden toegevoegd aan dranken zoals thee, koffie en milkshakes. Voor snelle effecten neem je het in op een lege maag.

Zoals eerder vermeld, is Super Green Malay een krachtige soort die voorzichtig moet worden geconsumeerd. Met name beginnende gebruikers wordt aanbevolen om met kleine doses te beginnen om de juiste hoeveelheid voor henzelf te bepalen. Onthoud ook dat de effecten worden beïnvloed door andere factoren zoals de leeftijd, het gewicht, de lengte, de medische geschiedenis en tolerantieniveaus van de gebruiker. Beginners kunnen beginnen met 1,5 gram om tolerantie voor de soort op te bouwen. Gebruikers met een gemiddelde lengte kunnen 2 tot 3 gram gebruiken om de gewenste effecten te bereiken.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Super Green Melay” te beoordelen