Super Red Maeng Da

9.95

Als je op zoek bent naar een krachtige speler onder de Kratom-soorten, is Super Red Maeng Da Kratom de oplossing voor jou. De stam is perfect voor mensen die vechten tegen symptomen van opiaatontwenning, terwijl het tegelijkertijd fungeert als een kalmerend middel voor medische gebruikers. Red Maeng Da heeft wereldwijd faam verworven vanwege haar energiegevende eigenschappen. Ze vormt het middenpunt tussen de witte en rode bladtypen.


Rode Maeng Da Kratom – Een Krachtige Krachtpatser

Kratom kreeg wereldwijd populariteit, waardoor boeren zich afvroegen of er een betere stam bestond. Ze begonnen een zoektocht naar een krachtigere en effectievere stam. Door een reeks entpogingen tussen de Thai Kratom en Indo Kratom werd Red Maeng Da gecreëerd. Net als de ouders is het ook wereldwijd populair geworden.

Onze Red Maeng Da wordt geteeld en geoogst in Zuidoost-Azië. Voor topkwaliteit worden pesticiden en chemicaliën volledig vermeden. Het maalproces omvat geen toevoeging van additieven aan het poeder, waardoor ons poeder puur Red Maeg Da is.

Effecten en Voordelen van Rode Maeng Da

Kratom Rode Maeng Da is een krachtige krachtpatser. Beginnende gebruikers wordt geadviseerd om te beginnen met de andere Kratom-soorten om tolerantie voor de potentie op te bouwen. Desalniettemin is het een ideale stam om overdag te gebruiken vanwege de effecten die het geeft. Je merkt dat je humeur verbetert en je vrolijker wordt, en je gaat in een euforie. Bovendien staat het erom bekend het lichaam een cruciale energieboost te geven om je de hele dag door te laten gaan. Hoewel de potentie milder is in vergelijking met andere stammen, doet het zijn werk.

Medische gebruikers van dit poeder genieten ook van enkele voordelen. Rode Maeng Da zit boordevol flavonoïden en alkaloïden, die medicinale waarde hebben. De alkaloïden staan bekend als goede pijnstillers. Mensen met chronische pijn vinden het zeer nuttig. De stemmingsverhogende vermogens van de stam zijn ook belangrijk voor mensen die te maken hebben met angst en opiatenontwenning. Andere voordelen zijn onder meer het vermogen om het prikkelbare darmsyndroom te verbeteren en slapeloosheid te genezen met een sterke sedatie in grote hoeveelheden.

Gebruik en Dosering van Rode Maeng Da Kratom

De Red Maeng Da Kratom-poeder wordt oraal ingenomen. Er zijn verschillende manieren waarop je het oraal kunt innemen. Je kunt het poeder in je mond leggen en doorslikken met water. Je kunt er ook voor kiezen om het poeder aan voedsel en andere dranken toe te voegen. Net als de andere Kratoms wordt het het beste op een lege maag ingenomen om de gewenste effecten sneller te bereiken.

Rode Maeng Da is een sterke stam die met voorzichtigheid moet worden benaderd. Het wordt aanbevolen om de witte of groene stammen te gebruiken voordat je aan de rode begint. Op die manier bouw je tolerantie op. Een overdosis kan enkele nadelige effecten hebben, en onthoud dat de toediening afhangt van waarom je het gebruikt en je lichaamsgrootte en gewicht.

Energieboost: 3 tot 9 gram

Pijnverlichting: 4 tot 10 gram

Stemmingsverhoging: 2 tot 7 gram

Slapeloosheid: 4 tot 7 gram

Angstverlichting: 3 tot 6 gram

Onthoud dat het dosisbereik afhangt van je tolerantie, gewicht, leeftijd en lichaamsgrootte.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Super Red Maeng Da” te beoordelen