Super Red Vein

9.95

Als je op zoek bent naar een voornamelijk narcotische Kratom-soort met kalmerende effecten, zal Super Red Vein de gewenste effecten leveren. Dit poeder levert verschillende eigenschappen aan de gebruiker, waaronder het verlichten van pijn en opiaatkenmerken. Ze draagt ook de kenmerken van amfetamine en een stimulerend middel. Het heeft verschillende effecten op de gebruiker. De effecten duren lang, wat betekent dat je lange tijd kunt genieten van de volledige effecten.

Super Red Vein Kratom van HollandsHigh!

Onze Super Red Vein wordt geteeld en geoogst in Zuidoost-Azië. Voor topkwaliteit worden pesticiden en chemicaliën volledig vermeden. Het maalproces omvat geen toevoeging van additieven aan het poeder, waardoor ons poeder puur Super Red Vein is.

Effecten en voordelen van Super Red Vein

Super Red Vein is een snelle aanvaller die vanuit twee verschillende fronten toeslaat. Na het consumeren van het poeder zul je merken dat je humeur verbetert en dat vreugde je omhult. Je ondergaat een euforie die wordt gekenmerkt door vreugde en gelukzaligheid. Kort daarna wordt de tweede golf van klappen neergelegd terwijl je voelt dat je spieren ontspannen en je in een meer dempend gevoel komt. Al deze effecten zijn langdurig en kunnen uren aanhouden.

Super Red Vein Kratom is ook een medicinaal kruid met verschillende geneeskrachtige effecten op de gebruiker. Mensen met een laag energieniveau kunnen het gebruiken om de energieboost te krijgen die ze nodig hebben om de dag door te komen. Bovendien zijn de stemmingsverhogende capaciteiten nuttig bij het bestrijden van stress, angst en sommige milde vormen van depressie. Het is een effectieve pijnstiller en kan helpen bij het verlagen van de hoge bloeddruk van het lichaam. Super Red Vein Kratom wordt ook verondersteld het libido van de gebruiker te stimuleren.

Gebruik en dosering van Super Red Vein

Terwijl de inheemse bevolking van Zuidoost-Azië de bladeren van deze soort kauwde of kookte, wordt het nu vermalen tot poeder en wereldwijd verkocht. Net als elke andere Kratom-soort wordt Super Red Vein oraal geconsumeerd. De meest voorkomende manier is om het met water door te slikken. Nog beter is om het poeder toe te voegen aan je drankje, inclusief thee, koffie en milkshakes. Je kunt er ook voor kiezen om het poeder met je voedsel te mengen.

De hoeveelheid Rode Ader die wordt geconsumeerd, moet overeenkomen met de leeftijd, het gewicht en de tolerantieniveaus van de gebruiker. Voor beginnende gebruikers wordt aanbevolen om met zeer lage hoeveelheden te beginnen. Neem een gram van het poeder en plaats het in je mond. Spoel het weg met warm water op een lege maag en wacht tot je de effecten ziet. Verhoog progressief de dosering totdat je de gewenste effecten krijgt. Laat altijd een uur voorbijgaan voordat je nog een dosis neemt.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Super Red Vein” te beoordelen