Super White Maeng Da

9.95

Als je op zoek bent naar een stam met een zeer energiegevende werking, en dan bedoel ik echt super energiek, dan is White Maeng Da Kratom de stam voor jou. Het zit boordevol flavonoïden, die bekend staan om hun stemmingsverhogende effecten en pijnverlichtende eigenschappen. Gebruikers over de hele wereld genieten van haar vanwege de ongelooflijke energieboost die ze biedt. Ze werkt snel en houdt enkele uren aan, zodat je optimaal gebruik kunt maken van elke dosis.

Super White Maeng Da Kratom – Een Energie Gevende Soort

Net als de andere Kratom soorten wordt White Maeng Da gewaardeerd om haar stimulerende effect. Het helpt je voorzichtig en waakzaam te voelen, zonder de opwinding die cafeïne geeft.

Onze White Maeng Da wordt geteeld en geoogst in het klimaat van Zuidoost-Azië. Voor topkwaliteit worden pesticiden en chemicaliën volledig vermeden. Het maalproces omvat geen toevoeging van additieven aan het poeder, waardoor ons poeder puur White Maeng Da is.

Effecten en Voordelen van White Maeng Da Kratom

White Maeng Da staat bekend om haar langdurige effecten. Haar krachtige effecten zullen zeker uren aanhouden na consumptie. Je komt onmiddellijk in een staat van euforie en vreugde. Hoewel sommige gebruikers het misschien als een high beschouwen, is het niet hetzelfde als bij cannabis en THC-producten. Het is niet bedwelmend, maar het zal de openheid van de gebruiker voor emoties vergroten. Je zult een verhoogde reactie hebben op aangename sensaties en opwinding.

Bovendien heeft White Maeng Da enkele medicinale voordelen voor haar gebruikers. Je zult een verhoogd energieniveau hebben dat je gefocust en geconcentreerd maakt op het werk. Het geeft motivatie, wat in combinatie met euforie nuttig is voor individuen die met angst omgaan. Het fungeert ook als een goede antidepressivum met zijn stemmingsverhogende vermogens. Het houdt je wakker gedurende de dag, waardoor je normale slaapuren kunt genieten. Het wordt ook gebruikt om ontwenningsverschijnselen van opiaten te onderdrukken.

Gebruik en Dosering van White Maeng Da Kratom

Voordat werd gerealiseerd dat White Maeng Da tot poeder kon worden vermalen, werd het gekauwd door boeren. Tegenwoordig kan het oraal worden geconsumeerd als poeder. De meest gebruikelijke manier om het in te nemen, is door het poeder in de mond te plaatsen en het met water door te slikken. Het kan ook aan verschillende dranken worden toegevoegd, waaronder thee, koffie en milkshakes. Mengen met voedsel is ook een haalbare manier om het in te nemen.

Aan de kant van de dosering hangt de hoeveelheid volledig af van verschillende factoren. Dergelijke factoren zijn onder meer de leeftijd, het gewicht, de lengte en de lichaamsgrootte van de persoon. Het hangt ook af van je tolerantieniveaus, omdat beginnende gebruikers worden geadviseerd niet met grote doses te beginnen. Het wordt aanbevolen om te beginnen met kleine proefdoses om te weten te komen welke hoeveelheid het beste bij je past. Begin met zo weinig als 0,5 gram.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Super White Maeng Da” te beoordelen