Royal C

7.99

Royal C is een kruidendrank met effecten die doen denken aan cocabladeren en zorgt voor een rustgevende en euforische ervaring. Het natuurlijke product is perfect voor individuen die een energieboost nodig hebben om moeiteloos door hun dag te gaan, of die totale alertheid nodig hebben bij de taak die voorhanden is. Je zult je ontspannen voelen terwijl een opwindend gevoel door je lichaam stroomt en vol vertrouwen de wereld in gaat. De vloeistof zal je helpen de hele dag door productiever te zijn. Haal deze prachtige vloeistof vandaag nog in onze Hollands High Webshop. We bieden wereldwijde verzending aan.

Ingrediënten van Royal C

Royal C maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten om de gewenste effecten van cocaïne te bereiken. Je kunt genieten van euforie, verhoogde energieniveaus en geluk zonder een voorgeschreven “medicijn” te nemen. Het heeft geen bijwerkingen en zal gezonde mensen zonder enige aandoening niet negatief beïnvloeden. De gebruikte ingrediënten zijn onder andere; PAulibna cupana, Corynanthe Yohimbe 8%, Citrus aurantium 6%, Dextro. Glycyrrhiza 25%, 375 mg Kalium. fenylalanine, aroma, en 75 mg niacine. Het is een natuurlijk alternatief voor voorgeschreven medicijnen.

Effecten van Royal C

Royal C zit boordevol tal van ingrediënten met nuttig werk in het lichaam. Ze zullen samenwerken om euforie en de energie die nodig is voor een vruchtbare dag te bieden. De guarana in de drank geeft milde effecten van cafeïne zonder bijwerkingen. Over het algemeen stimuleert de drank de hersenen, verhoogt het het bewustzijn van het zenuwstelsel, geeft het de energie om de dag door te komen en mobiliseert het vet in het lichaam voor energieproductie. Het is een perfecte manier om je dag te verbeteren.

Hoe Royal C te gebruiken

Neem Royal C oraal in. Schud de container goed voordat je de vloeistof in een kopje giet. Nieuwe gebruikers die nog nooit de vloeistof of een andere kruidenvloeistof hebben geprobeerd, wordt geadviseerd te beginnen met de helft van de dosis van 15 mg om hun reacties te controleren. Neem het op een lege maag voor maximaal effect en beperk jezelf tot 15 mg per dag.

Voorzichtigheid

Niet iedereen mag Royal C consumeren. Zwangere vrouwen mogen het product niet gebruiken, en kinderen moeten het volledig vermijden. Drugs en alcohol mogen ook niet worden gebruikt na en voor het innemen van de vloeistof. Personen met hart- en vaatziekten en andere medische aandoeningen moeten advies inwinnen bij een arts voordat ze de vloeistof consumeren. Mag niet worden verkocht aan personen onder de wettelijke leeftijd.

Verbeter vandaag nog je stemming met deze Guarana-drank. We bieden wereldwijde verzending aan bij Hollands High.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal C” te beoordelen