Salvia 10x 1g

17.95

Als je nieuw bent in de wereld van Salvia, is de Salvia 10X een perfecte kennismaking vanwege de mildere psychedelische effecten. Het is een extract van de Salvia-plant, geschikt voor minimale effecten bij onervaren gebruikers. De naam vertaalt zich naar ‘Salie van de voorspellers’, en Salvia werd gebruikt door sjamanen in religieuze en genezingsrituelen. De kruid met wortels in de muntfamilie vindt zijn oorsprong in Zuid-Mexico, waar het veel werd gebruikt in traditionele ceremonies. De Salvia-plant is zo krachtig dat deze in verschillende landen verboden is vanwege de intense hallucinogene effecten die het veroorzaakt. Je kunt Salvia divinorum ook kennen als Sally-D, Magic Mint, Diviner’s Sage en Maria Pastora.

Effecten van salvia

Salvinorin A is het actieve bestanddeel dat wordt gevonden in salvia en het beïnvloedt je hersenen op verschillende manieren. Door zich te hechten aan hersencellen veroorzaakt Salvinorin A visuele en auditieve hallucinaties, zoals versterkte kleuren, vormen en het zien van felle lichten. Je kunt ook een vervormde realiteit ervaren en veranderde percepties van je directe omgeving. Het gevoel van losgekoppeld zijn van de realiteit gaat gepaard met langzaam spreken, onbeheersbaar lachen en angst bij het gebruik van Salvia 10x. Vanwege de lage concentraties van Salvia in Salvia 10x kunnen deze symptomen echter mild zijn. Het begin van deze effecten duurt maximaal slechts 10 minuten, maar kan urenlang aanhouden. Naast mentale effecten beïnvloedt Salvia ook je lichaam, wat kan leiden tot misselijkheid, duizeligheid, veranderde hartslag en verlies van coördinatie.

Voordelen van salvia

Op bewijs gebaseerd grondig onderzoek suggereert dat Salvia 10X effectief is bij de behandeling en regulering van bepaalde aandoeningen. Zo wordt Salvia gebruikt bij de behandeling van hoofdpijn, het reguleren van diarree, een opgeblazen gevoel van de maag en de behandeling van reumatiek. Bovendien kunnen gebruikers die lijden aan urinewegproblemen of darmstoornissen Salvia 10x gebruiken om hun aandoeningen onder controle te houden. Naast het verlichten van de effecten van menstruatie, heeft Salvia 10x ook voordelen voor vrouwen die de menopauze doormaken door de ernst van de symptomen te verminderen. Voor mensen die lijden aan depressie is Salvia handig omdat het rijk is aan antioxidanten zoals apigenine en diosmetine. ADHD, de ziekte van Parkinson en de ziekte van Alzheimer worden allemaal behandeld met Salvia 10X, omdat het rijk is aan antioxidante eigenschappen.

Gebruik en dosering van salvia

Salvia kan worden ingenomen door gedroogde bladeren te roken in een dosis tussen 0,25 en 1 gram. Verder wordt Salvia 10x, een extract van Salvia, het beste geconsumeerd in doses tussen 0,05 en 0,15 gram. Het innemen van Salvia-bladeren door te kauwen vereist een dosis van maximaal vijf bladeren voor optimale effecten. Een overdosis van het extract heeft onvoorziene effecten op je lichaam, zoals cardiovasculaire complicaties en neurologische schade. Extra studies suggereren dat de verbinding angst kan veroorzaken, vanwege de angst voor een slechte trip. Geheugenstoornissen en afhankelijkheid kunnen ook optreden bij overmatig gebruik van het op planten gebaseerde extract.

Uitzonderingen bij het gebruik van salvia

Bij het voor de eerste keer gebruiken van Salvia 10x is het veilig om een ervaren gebruiker in de buurt te hebben. Hierdoor ben je verzekerd van veiligheid als een trip uit de hand loopt. Het bedienen van machines in de staat van hallucinatie is gevaarlijk, omdat het kan leiden tot ongelukken als gevolg van een verminderde mentale toestand. Vermijd het mengen van de stof met andere medicijnen en verbindingen zonder voldoende onderzoek of advies van een gekwalificeerde apotheker of arts.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salvia 10x 1g” te beoordelen