Salvia 15x 1g

22.95

Salvia divinorum is een kruid dat behoort tot de muntfamilie. Al eeuwenlang wordt het gebruikt als geneeskrachtig kruid en in religieuze ceremonies vanwege de aard van de trips die het veroorzaakt. Op verschillende plaatsen wordt het nog steeds gebruikt als wierook bij het zoeken naar contact met het bovennatuurlijke. Uit dit krachtige kruid wordt de Salvia 15x geëxtraheerd. Een gram van het extract bevat 15 keer meer geconcentreerde stoffen dan die van de gewone salvia. Het is redelijk geconcentreerd en heeft mildere effecten in vergelijking met andere extracten zoals de Salvia 80x. Daarom is het, als je geïnteresseerd bent in het betreden van de wereld van salvia, geschikt om kleine hoeveelheden van dit extract te gebruiken.


Effecten van Salvia 15x

Het Salvia 15x-extract biedt gebruikers verschillende effecten als gevolg van zijn psychedelische eigenschappen. Hoewel uniek en mild in vergelijking met andere psychedelica, zal Salvia 15X je een onvergetelijke trip bezorgen die uren aanhoudt. Afhankelijk van de manier van inname en de hoeveelheid die wordt gebruikt, varieert de intensiteit en duur van de trip. Binnen de eerste paar minuten na consumptie zul je versterkte visuele effecten ervaren, zoals kleuren en onnatuurlijke beelden. Hallucinaties gekenmerkt door cartoonachtige beelden en euforie zijn ook het gevolg van het consumeren van het extract. Voortdurend lachen en spraakzaamheid zijn effecten die voornamelijk nieuwe gebruikers van het extract overkomen.

Voordelen van het gebruik van Salvia 15x-extract

Bewijs verzameld over meerdere jaren van onderzoek toont talloze voordelen aan die worden toegeschreven aan het consumeren van Salvia 15X-extracten. Naast het verlichten van gebruikers van stress, heeft het extract het potentieel om angst, stemmingsgerelateerde stoornissen en depressie te behandelen. Omdat je een staat van constant denken ervaart, verbetert je geheugen en kun je gebeurtenissen uit je kindertijd gaan herinneren. Verbeterde scherpte en concentratie treden op als gevolg van het extract, wat het geschikt maakt voor meditatie. Eerder werd het kruid gebruikt bij de behandeling van gastro-intestinale problemen zoals een opgeblazen gevoel en darmstoornissen. Daarnaast behandelt het Salvia-extract diarree, reuma en reguleert het urinewegproblemen.

Gebruik en dosering van Salvia 15x-extract

Orale inname van het extract is een veelvoorkomende manier om het product te consumeren en omvat drinken, kauwen of het plaatsen van het extract onder de tong. Het drinken van het extract in de vorm van thee is een geschikte manier om het product te gebruiken, vooral voor mensen die niet roken. Dit betekent dat het extract snel in de bloedbaan wordt opgenomen en de resultaten snel merkbaar zijn. Het plaatsen van het extract onder je tong leidt tot snelle opname in de weefsels van je mond. Het resultaat is een langere duur van de trip die eenvoudig kan worden beëindigd door de extracten uit te spugen.

Ondanks dat er geen specifieke dosering is, geven de meeste fabrikanten hun aanbevolen doseringshoeveelheden aan op de verwerkte extracten. Het gebruik van hoeveelheden die hoger zijn dan de aanbevolen dosis kan leiden tot ongewenste effecten zoals schade aan je gastro-intestinale systeem. Bovendien kunnen misselijkheid, diarree en duizeligheid optreden bij overdosering.

Uitzonderingen bij het gebruik van Salvia 15x

De aard van de effecten die voortkomen uit het gebruik van het extract maakt het risicovol voor minderjarige personen en zwangere vrouwen. Bovendien kan het extract reageren met verschillende medicijnen zoals antidepressiva, dus zorg ervoor dat je een arts raadpleegt voordat je het gebruikt. Vermijd het gebruik van het extract als je in een slecht humeur bent, omdat het je negatieve gedachten kan versterken en tot zelfbeschadiging kan leiden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salvia 15x 1g” te beoordelen