Salvia 20x 1g

24.95

Gebaseerd op gedroogde salvia-bladeren is Salvia 20X een extract dat het meest geschikt is voor gebruikers met enige ervaring. Het heeft krachtige psychedelische effecten die voortkomen uit de salvinorin A- en B-verbindingen die het bevat. Om deze reden gebruikten sjamanen Salvia tijdens traditionele genezingsrituelen om in contact te komen met het bovennatuurlijke. Bovendien maakt de hallucinatoire trip die het gebruikers geeft het tot een voorkeurs recreatieve drug.

Effecten van Salvia 20x

Vanwege de iets hogere concentratie heeft Salvia 20x krachtige effecten die nieuwe gebruikers kunnen overweldigen. Bijvoorbeeld leidt het extract tot open oog visioenen die vaag zijn en lijken op het proces van in slaap vallen. Op sommige momenten kun je buitenlichamelijke hallucinaties ervaren, die alleen optreden bij hoge doses. Je spraak wordt langzamer naarmate je perceptie van geluid, kleur en gevoel verandert. Sommige gebruikers kunnen verbeterde stemmingen, focus en concentratie ervaren, waardoor het ideaal is voor meditatie. Het is ook mogelijk dat je in deze staat van loskoppeling van de realiteit herinneringen uit je verleden herinnert. Spraakzaamheid en euforie zijn ook het gevolg van het innemen van het geconcentreerde salvia-extract.

Voordelen van Salvia 20x-extract

De voordelen van Salvia 20x zijn voornamelijk psychologisch vanwege zijn psychoactieve eigenschappen. Je zult profiteren van verminderde oxidatieve stress in je lichaam, aangezien het extract antioxidante verbindingen bevat. Als gevolg hiervan verlicht Salvia ook gebruikers van angst, waardoor positieve stemmingen worden bevorderd. In deze staat worden depressie en de bijbehorende effecten geminimaliseerd, evenals posttraumatische stress. Bovendien verlicht Salvia 20x hoofdpijn, gewrichtspijn, darmstoornissen, maagklachten en keelpijn. Door onderzoek hebben Salvia en de extracten ervan het potentieel laten zien om bloedstollingsziekten en bepaalde vormen van kanker te behandelen. Salvia werd vroeger voorgeschreven voor eetlustverlies, diarree en brandend maagzuur, waar het snel verlichting bood.

Gebruik en dosering van Salvia 20x-extract

Salvia 20x wordt voornamelijk gebruikt om te roken in een bong of pijp. Zorg ervoor dat de pijp of bong vrij is van andere stoffen voordat je het extract rookt om inademing van schadelijke mengsels te voorkomen. Roken geeft gebruikers het sterkste effect dat tot 3 uur kan duren, afhankelijk van de ingeademde hoeveelheid. Orale toediening van het extract is een andere manier om de krachtige effecten te ervaren. Je kunt het extract mengen met kokend water om thee te maken, het product kauwen of onder de tong plaatsen. Op deze manier heb je volledige controle over de effecten, aangezien je op elk gewenst moment kunt uitspugen. Oraal gebruik leidt tot een geleidelijke toename van de intensiteit van de gevoelde effecten, en ze duren langer.

Plaats 0,3 gram van het extract onder je tong voor optimale effecten. Een maximum van 0,5 gram van de stof moet worden gebruikt bij het roken. Overdosering van het extract brengt problemen met zich mee, waaronder mogelijk verlies van coördinatie. Voortdurende overdosering kan schade toebrengen aan je nieren en inwendige organen.

Uitzonderingen bij het gebruik van Salvia 20x

De intensiteit van de trips veroorzaakt door dit extract maakt het gevaarlijk voor nieuwe gebruikers. Wees voorzichtig bij het gebruik van Salvia 20x in een nieuwe omgeving en zoek het gezelschap van een vriend. De ernst van de trips kan het onveilig maken om machines te bedienen terwijl je onder invloed bent van het extract. Zoek altijd medisch advies voordat je Salvia 20x mengt met voorgeschreven medicijnen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salvia 20x 1g” te beoordelen