Salvia 30x 0,5g

26.95

Salvia 30x is een extract van het Salvia Divinorum-kruid. Een gram van het extract bevat 30 keer de concentratie van reguliere salvia. Hierdoor heeft het een krachtig psychedelisch effect dat de meeste nieuwkomers kan overweldigen. De salvia-plant wordt al vele jaren gebruikt als recreatieve drug en ook als medicinaal kruid. Tijdens traditionele tijden werd het kruid, dat zijn oorsprong vindt in de dennenfamilie van planten, gebruikt in religieuze ceremonies. Het werd zeer vereerd bij het oproepen van geesten en het mogelijk maken van gebruikers om nieuwe spirituele dimensies te betreden.

Effecten van Salvia 30x

Salvia 30x-extract heeft vergelijkbare effecten als elk ander extract van de plant. De intensiteit van de effecten varieert echter en is sterker dan lagere extracten en zwakker dan extracten zoals de salvia 80x. Bovendien varieert het scala aan ervaren effecten afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid, leeftijd, gezondheidstoestand en ervaring. Het meest voorkomende effect van het extract is de hallucinaties die het veroorzaakt door de aanwezigheid van salvinorin A- en B-verbindingen. Je zult veranderde percepties van geluid, licht en kleur ervaren, naast een vervormde realiteit. Bij hoge doses treedt een buitenlichamelijke ervaring op, waarbij gebruikers melden dat ze onnatuurlijke beelden zien. Verder leidt de trip tot angst, verlies van lichaamscontrole en gevoelens van dissociatie van je lichaam in bepaalde situaties. Salvia 30x beïnvloedt de geest en verhoogt de focus, waardoor het een ideaal extract is voor meditatie.

Voordelen van het gebruik van Salvia 30x

Net als elk ander salviaproduct heeft Salvia 30x een scala aan fysieke en psychologische voordelen. Bijvoorbeeld kan Salvia 30x worden gebruikt bij de behandeling van hoofdpijn, koorts, darmproblemen, buikpijn en urinewegaandoeningen. Door de antioxidante eigenschappen helpt Salvia 30x bij het verminderen van oxidatieve stress in je lichaam. Het is ook een remedie tegen geheugenverlies en behandelt de ziekte van Alzheimer als gevolg van natuurlijk voorkomende verbindingen. Sinds de traditionele tijden helpt Salvia bij het beheersen van pijn en angst, en wordt het daarom gebruikt als een tonic voor patiënten die lijden aan terminale ziekten. Onderzoek toont ook aan dat het in staat is verschillende vormen van kanker te behandelen door de groei van de cellen te remmen.

Gebruik en dosering van Salvia 30x

Je kunt ervoor kiezen om het Salvia-extract te consumeren door het te roken, er thee van te maken of te kauwen. Roken is de meest gebruikte manier om het extract te gebruiken, via een pijp of bong. Zorg ervoor dat de pijp schoon is om besmetting door andere stoffen te voorkomen. Om thee van het extract te maken, kook je de kruiden en drink je het. Voor gebruikers die niet roken, wordt het drinken van het extract aanbevolen en heeft het even bevredigende voordelen.

Vanwege de natuurlijke vorm is er geen specifieke dosering. Verwerkte vormen van het extract geven echter doseringen aan. Zorg ervoor dat je strikt voldoet aan de aangegeven hoeveelheden, aangezien een overdosis misselijkheid, diarree en maagklachten veroorzaakt.

Vrijstelling van het gebruik van Salvia 30x

Salvia 30X heeft zware trips die mogelijk niet geschikt zijn voor gebruikers met onderliggende medische aandoeningen. Bovendien moeten kinderen en zogende moeders het gebruik van het extract vermijden, omdat het schadelijk kan zijn voor hun gezondheid. Zorg ervoor dat je in de juiste gemoedstoestand bent bij het gebruik van het extract om negatieve gedachten niet te versterken. Voor nieuwe gebruikers is het raadzaam te beginnen met een kleine dosis en deze geleidelijk te verhogen met ervaring.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salvia 30x 0,5g” te beoordelen