Salvia 5x 1g

11.95

Salvia divinorum heeft een lange geschiedenis als een van de krachtigste sleutels van de natuur om een bovenaards staat van zijn te ontsluiten. De bladeren kunnen gerookt worden of ingenomen worden in de vorm van een geconcentreerd extract om een hallucinogene reis met bewustzijnsverruimend potentieel op te wekken. Geïnitieerd door de Mazatec sjamaan, probeer maar eens de aantrekkingskracht van deze legendarische soort te weerstaan. Met het belangrijkste psychoactieve bestanddeel salvinorin A biedt salvia een kortstondige, bovenaardse blik in het onverklaarbare. Nu verkrijgbaar in de Online Winkel van Holland’s High!

Salvia 5X

Salvia 5X is een extract van de Salvia Divinorum, ook bekend als Salie. Het heeft een concentratie die vijf keer hoger is dan die van gewone salie. Door salvinorine A en B wordt het extract gebruikt als een recreatieve drug met milde hallucinogene effecten. Het is het perfecte salvia-extract voor nieuwe gebruikers om kennis te maken met de effecten van de kruid.

Effecten van Salvia 5X

Het consumeren van Salvia 5x-extract brengt je in een bedachtzame staat van bewustzijn. Je zult een verschil in je tijdsperceptie opmerken, waarbij de meeste gebruikers melden dat de tijd vertraagt. Verder verbetert het extract je waarneming van kleuren en visuele indrukken, resulterend in levendige visioenen en buitenaardse ervaringen. De hallucinogene eigenschappen leiden tot trips, maar ze zijn mild vanwege de lage concentratie. Afhankelijk van de dosis duren de trips tussen de 20 minuten en een uur en eindigen ze in een milde roes. Als je ervan houdt om verloren te raken in je gedachten en verbeelding, zal het Salvia 5x-extract je verwachtingen overtreffen. De effecten zijn sterker bij roken en variëren afhankelijk van de ingenomen hoeveelheid.

Voordelen van Salvia 5x

De milde psychedelische effecten veroorzaakt door Salvia maken het het perfecte extract voor ontspanning en meditatie. Je zult betekenisvolle vooruitgang boeken in je concentratieniveaus en ook profiteren van verhoogde alertheid. In traditionele tijden werd Salvia gebruikt om de hersenfuncties te verbeteren en cognitieve achteruitgang geassocieerd met ouderdom te vertragen. Verbeterde zintuigen en geheugen zullen je gemotiveerd en actief laten voelen tijdens je trip.

Het extract zit boordevol medische voordelen, waarvan de meest voorkomende verlichting van stress en angst is. Personen kunnen Salvia gebruiken als middel tegen reuma, diarree, hoofdpijn, opgeblazenheid en maagklachten. Omdat het je een gevoel van losheid van de realiteit geeft, wordt het extract soms gebruikt als tonic voor mensen die lijden aan terminale ziekten.

Gebruik en Dosering van Salvia 5x

Het consumeren van Salvia 5x-extract kan op verschillende manieren worden gedaan. Roken is misschien de meest bekende consumptiemethode en levert de beste resultaten op. Gebruik een schone pijp bij het roken van het extract om vermenging met andere stoffen te voorkomen. Houd de rook bovendien ongeveer 20 seconden in je longen voor maximale efficiëntie voordat je uitademt. Daarnaast wordt het ook vermengd met water om een rijke salvia-thee te vormen. Orale inname door kauwen of onder de tong plaatsen heeft milde effecten, maar geeft je controle over de impact en een langere hallucinatie.

Het overschrijden van de aanbevolen dosis op de sticker van het product kan schadelijk zijn voor je organen. Misselijkheid, verwarring, duizeligheid en langere trips zijn het gevolg van een overdosis van het extract. Het 1 gram extract bevat ongeveer 2 tot 4 doses die je minstens 2 dagen zouden moeten duren.

Uitzonderingen op het gebruik

Bij het gebruik van deze kruiden, zorg ervoor dat je je in een veilige en comfortabele omgeving bevindt, met een ervaren begeleider in de buurt. Sta niet op terwijl je onder invloed van het extract bent, en liggen of zitten wordt aanbevolen. Bovendien moet je het niet mengen met alcohol en andere stoffen die mogelijk MAO-remmers bevatten. Gebruik het extract alleen als je in een goede stemming bent voor optimale effecten, omdat het anders negatieve gevoelens kan triggeren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salvia 5x 1g” te beoordelen