Salvia 80x 0,5g

32.95

In te nemen door te kauwen, te roken of te drinken, is Salvia 80x een krachtig extract van het beroemde Salvia-kruid. Het is zeer geconcentreerd met de salvia-verbindingen, tot wel 80 keer meer dan een reguliere gram salvia. Om deze reden is het krachtiger in vergelijking met reguliere salvia en zijn andere minder geconcentreerde extracten zoals salvia 5x en Salvia 40x. De effecten van het extract duren langer en zijn intenser, daarom moeten beginnende gebruikers de consumptie ervan vermijden.

Effecten van Salvia

Het extract bevat hoge niveaus van salvinorin A en B en veroorzaakt daardoor diepe hallucinaties bij gebruikers. Visuele en auditieve hallucinaties leiden tot vervorming van hoe gebruikers geluid, kleur en licht waarnemen. Bovendien vervormt Salvia 80x de realiteit, wat leidt tot veranderde percepties van je omgeving. Bij hoge doses melden gebruikers buitenlichamelijke ervaringen en visuele waarnemingen van onnatuurlijke beelden. Het extract maakt ook de spraak van de gebruiker onduidelijk en veroorzaakt tegelijkertijd ongewone spraakzaamheid. Onervaren gebruikers kunnen vermoeidheid, cartoonachtige beelden, geheugenverlies en het ervaren van transport naar een nieuwe dimensie ervaren. Dergelijke effecten kunnen nieuwe gebruikers overweldigen, dus het is belangrijk om de dosering van het extract te reguleren.

Voordelen van Salvia

Afgezien van de psychologische voordelen heeft het krachtige extract ook fysieke voordelen. Omdat het rijk is aan antioxidanten, verlicht Salvia 80x het lichaam van oxidatieve stress. Bovendien heeft het antiseptische eigenschappen die helpen bij het elimineren van bacteriën, parasieten en het bestrijden van virale infecties. In olievorm maakt het extract cosmetica met talloze voordelen voor de huid. Gebruikers profiteren ook van bescherming tegen schade door vrije radicalen, geheugenverlies en verminderde ontsteking. Afhankelijk van de doseringshoeveelheid heeft Salvia 80X het potentieel om infecties van het spijsverteringsstelsel, hoofdpijn en in zekere mate bepaalde vormen van kanker te behandelen. Voortdurend onderzoek naar het extract onthult dagelijks nieuwe toepassingen, inclusief de behandeling van de ziekte van Alzheimer.

Gebruik en dosering van Salvia

Er zijn verschillende manieren om salvia-extract te consumeren. Roken is de meest voorkomende vorm van consumptie en leidt tot de meest intense effecten. Ga zitten of liggen voordat je rookt, en zorg ervoor dat je de rook een halve minuut in je longen houdt voor maximale efficiëntie. De effecten duren afhankelijk van de ingeademde hoeveelheid en gebruikte dosering. Een andere manier van consumptie is door thee te zetten van het extract. Dit is de beste optie voor niet-rokers en vereist alleen gekookt water. De meeste gebruikers geloven dat het koken van het extract meer voordelen ontsluit, maar dit is onderwerp van discussie en bevestiging. Orale inname door kauwen op het extract of het onder de tong plaatsen wordt door sommige gebruikers geprefereerd en biedt de langste duur van effecten. U kunt rillingen, verwarring, verlies van coördinatie en een lagere hartslag ervaren als u de voorgeschreven hoeveelheden overschrijdt. In extreme situaties kan orgaanschade optreden, vooral na herhaalde overdoses.

Uitzonderingen bij het gebruik van Salvia

Vanwege de hoge concentratie in het extract is het verboden om het in te nemen bij bepaalde medische aandoeningen. Verminderde hartslag maakt het gevaarlijk voor patiënten die lijden aan hypertensie. Wees voorzichtig bij het gebruik van het extract door ongemakkelijke en irriterende omgevingen te vermijden. Daarnaast moet je het mengen van de stof met alcohol en depressiva vermijden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salvia 80x 0,5g” te beoordelen