Salvia Dried Leaves 10g

8.95

Salvia Dried Leaves staan al sinds de traditionele dagen bekend om hun psychedelische effecten. De bladeren worden vermalen en gerookt voor optimale effecten. Kauwen is een andere manier om de bladeren te gebruiken, maar leidt tot mildere effecten. Ook bekend als Salie of het kruid van de herder, wordt Salvia vereerd om zijn kracht, en de bladeren dragen het merendeel van deze effecten. De bladeren zijn rijk aan Salvinorin A en B, sterk psychoactieve verbindingen die worden toegeschreven aan hun hallucinogene effecten. Bijgevolg gebruikten waarzeggers, genezers en spirituelen het kruid in hun rituelen en heilige ceremonies.

Effecten van Salvia Dried Leaves

Het belangrijkste effect dat je zult ervaren bij het gebruik van de bladeren is hallucinaties. Auditieve en visuele hallucinaties zijn de belangrijkste soorten die worden veroorzaakt door Salvia Dried Leaves. In deze toestand zul je een verandering ervaren in kleuren, vormen en de vorm van objecten, waarbij gebruikers cartoonachtige beelden rapporteren. Geluiden worden ook veranderd in fragmenten die onduidelijk en ongebruikelijk zijn. Bij hogere doses van de bladeren ervaren gebruikers buitenlichamelijke ervaringen en dissociatie van het lichaam. In zo’n toestand kun je objecten en lichamen zien die buiten het natuurlijke vallen, en ook het gevoel hebben dat je in een ander object bent. Spraakzaamheid en onbeheersbaar lachen zijn ook effecten van de opname van de inhoud in je systeem.

Voordelen van Salvia Dried Leaves

Salvia Dried Leaves hebben het potentieel om de bloedsuikerspiegel te verlagen. Onderzoek toont aan dat de verbindingen werken als metformine, een medicijn voorgeschreven aan diabetespatiënten. Bovendien kan Salvia de insulinegevoeligheid verbeteren, wat verder helpt bij de regulering van de bloedsuikerspiegel. Salvia kan ook op vele manieren bijdragen aan het verbeteren van de mentale gezondheid. Door antioxidanten in het extract helpt het bij het afbreken van chemische boodschappers zoals ACH, die een cruciale rol spelen bij het behoud van het geheugen. Dit helpt ook bij het beheersen van de ziekte van Alzheimer en verbetert de cognitieve vermogens bij ouderen. De gezondheid van de hersenen wordt ook verbeterd door stress- en angstniveaus te verminderen, wat uiteindelijk depressie bestrijdt. Hogere doses gedroogde salvia-bladeren leiden tot verbeterde alertheid, verhoogde stemmingen en een diep gevoel van kalmte en ontspanning.

Gebruik en dosering van Salvia Dried Leaves

De meest voorkomende manier om Salvia Dried Leaves te consumeren is door te roken. De bladeren worden gedroogd en tot poeder vermalen dat in bongs of pijpen kan worden gegoten voor het roken. Het rollen van de bladeren in sigaretachtige joints kan leiden tot weinig of geen effecten. Vanwege irritatie van de longen geven sommige gebruikers er de voorkeur aan om de bladeren te koken en ze in de vorm van salvia-thee te consumeren. In deze vorm worden meer eigenschappen van het kruid ontgrendeld en bieden ze een rustgevend effect. Het kauwen van de gedroogde bladeren resulteert in minder intense effecten en is een traditionele manier om de bladeren te gebruiken.

Tenzij verwerkt, is er geen definitieve doseringshoeveelheid en hangt het gebruik volledig af van ervaring en gewenste effecten. Fabrikanten zijn echter begonnen met het verwerken en verpakken van de bladeren en geven aanbevolen doseringshoeveelheden aan. Het innemen van meer dan de aangegeven hoeveelheid heeft negatieve effecten op het lichaam en kan braken, koude rillingen en hoofdpijn veroorzaken.

Uitzonderingen op het gebruik van Salvia Dried Leaves

Wees voorzichtig bij het gebruik van de bladeren voor de eerste keer, vanwege de sterkte van de effecten. Vermijd het mengen van de bladeren met andere drugs en stoffen, omdat er contaminatie en chemische vergiftiging kan optreden. Zoek altijd medisch advies voordat je het gebruikt, als je niet zeker bent van je welzijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salvia Dried Leaves 10g” te beoordelen