Green Mountain Grape  

50.00

Maak je klaar voor een magische reis met de fantastische Green Mountain Grape, nu verkrijgbaar bij Holland’s High! Het begint als kleine zaadjes en verandert in smakelijke toppen in slechts 8-9 weken. Stel je voor: zoete druivensap, kauwgom met kersensmaak, watermeloen en suikerspin, allemaal in één soort! Wanneer je een hijs neemt, is het als een romige, zoete explosie van smaken, met een vleugje dennen, druif, bes en snoep. En weet je wat? Het is 90% goede vibes en 10% relaxt, waardoor het perfect is voor jullie allemaal geweldige mensen daar. Green Mountain Grape is hier om je dagen helderder en je vibes hoger te maken! Bestel je Premium cannabiszaden bij Holland’s High!

Omarm de groene magie met de groei en kenmerken van Green Mountain Grape

Ontdek de geheimen van Green Mountain Grape, een betoverende soort van Ace Seeds nu verkrijgbaar bij Holland’s High. De reis begint met kleine zaadjes die in slechts 8-9 weken veranderen in weelderige toppen. Of je nu een beginnende kweker bent of een doorgewinterde professional, de groei en kenmerken van Green Mountain Grape beloven een toegankelijke en lonende ervaring. Zie je tuin bloeien terwijl deze magische soort een vleugje groen wonder toevoegt aan je cannabiscollectie.

Bloei en uiterlijk van Green Mountain Grape bij Holland’s High

Duik in een visueel feest met de bloei en het uiterlijk van Green Mountain Grape. Versierd met betoverende toppen! Deze soort bereikt zijn hoogtepunt van schoonheid tijdens de bloeiperiode van 8-9 weken. Naarmate de oogsttijd nadert, verwacht een overvloedige opbrengst, een getuigenis van de succesvolle teelt van deze visueel verbluffende soort. Green Mountain Grape brengt niet alleen esthetisch plezier; het transformeert je kweekruimte in een canvas van levendige kleuren en verleidelijke aroma’s.

Zoete zaligheid op je gehemelte met de smaak en geur van Green Mountain Grape

Verwen je smaakpapillen met een explosie van smaken met Green Mountain Grape, een heerlijke soort die op je wacht. Stel je de verfrissende tonen voor van groen druivensap, de zoetheid van kersen fruitsliertkauwgom en de hints van watermeloen en suikerspin. De smaak is een verrukkelijke mix van romige zoetheid met subtiele dennennaaldtonen, aangevuld met de essentie van druif, bes, snoep en diverse vruchten. Green Mountain Grape belooft een zintuiglijke reis die even heerlijk is als onderscheidend.

Pure Geluk na het roken van Green Mountain Grape

Verhoog je stemming met Green Mountain Grape, een soort met een levendige samenstelling van 90% sativa. Ervaar de vreugdevolle effecten van deze soort, met een perfecte mix van energie en euforie. De 10% indica-invloed voegt een vleugje ontspanning toe, zodat een gebalanceerde en opbeurende high ontstaat voor cannabisliefhebbers. Of je nu een dag-avonturier of een avondontspanner bent, Green Mountain Grape levert een ervaring die het alledaagse overstijgt en geluk brengt bij elke hijs.

Extra informatie

Zaden: No selection

5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

0,8-1%

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Purple Satellite (Oaxacan Gold purple line / purple Baglung Nepalese sativa) x proprietary

Indica/Sativa: No selection

Sativa 90% – Indica 10%

Effect: No selection

Creatief, Opbeurend, Sociaal, vrolijk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Green Mountain Grape  ” te beoordelen