Hokkaido Japan Hemp  

26.0050.00

Zeg hallo tegen Hokkaido Japan Hemp, de unieke strain die verkrijgbaar is bij Holland’s High, speciaal voor jou. Van kleine zaadjes tot grote toppen duurt ongeveer 6-8 weken, voordat deze magie plaatsvindt. Of je nu een pro bent of net begint, Hokkaido Japan Hemp kweken is als een beetje Japanse natuur naar je eigen plek brengen. Stel je wilde en ruwe geuren voor, zoals geranium en bergkruiden. En met een mix van 50% sativa en 50% indica, maak je klaar voor een relaxte en gebalanceerde high. Duik in het groene plezier met Hokkaido Japan Hemp, alleen verkrijgbaar bij Holland’s High!

Groei en Kenmerken van Hokkaido Japan Hemp Een Reis naar het Oosten

Ga op een reis naar het Oosten met Hokkaido Japan Hemp, een unieke strain verkrijgbaar bij Holland’s High. Bekijk hoe de groei en kenmerken zich ontvouwen wanneer kleine zaadjes zich ontwikkelen tot prachtige toppen in ongeveer 6-8 weken. Het kweken van Hokkaido Japan Hemp is een bevredigende ervaring geschikt voor zowel beginners als ervaren liefhebbers. Breng de geest van Hokkaido, Japan, naar je cannabiscollectie en geniet van de kenmerkende eigenschappen van deze uitzonderlijke strain.

De Natuur als Canvas, en de Bloei en Verschijning van Hokkaido Japan Hemp

Aanschouw de natuur als canvas met Hokkaido Japan Hemp, een boeiende strain nu in de schijnwerpers bij Holland’s High. Gedurende zijn 6-8 weken durende bloeiperiode transformeert de plant tot een visueel meesterwerk, versierd met unieke bloemen en verleidelijke toppen. Naarmate de oogsttijd nadert, wordt de belofte van een overvloedige opbrengst duidelijk, wat het hoogtepunt markeert van een succesvolle kweekreis. Hokkaido Japan Hemp voegt niet alleen visuele aantrekkingskracht toe aan je tuin, maar vangt ook de essentie van het Japanse landschap met zijn kenmerkende uiterlijk en levendige bloesems.

Wilde Elegantie met de Smaak en Geur van Hokkaido Japan Hemp

Verwen je zintuigen met wilde elegantie met de smaak en geur van Hokkaido Japan Hemp. Stel je ruwe en wilde aroma’s voor, die doen denken aan geranium en wilde bergkruiden, waardoor een zintuiglijke reis ontstaat die je meeneemt naar de ongerepte landschappen van Hokkaido. De unieke mix van smaken en geuren voegt een extra laag van verfijning toe aan Hokkaido Japan Hemp, waardoor het een must-try is voor degenen die op zoek zijn naar een gevarieerde en verkwikkende cannabiservaring.

Een Evenwichtige samenstelling bij het Roken van Hokkaido Japan Hemp

Ervaar een gebalanceerd genot met Hokkaido Japan Hemp, een harmonieuze blend met een samenstelling van 50% sativa en 50% indica. Geniet van het beste van beide werelden, want deze strain biedt een alomvattende ervaring, waarbij de opbeurende en creatieve high van sativa samengaat met de ontspannende effecten die typerend zijn voor indica’s. Het roken van Hokkaido Japan Hemp is als het vinden van het perfecte evenwicht, waardoor een gebalanceerde en plezierige cannabiservaring ontstaat. Omarm de zalige effecten van deze unieke strain.

Extra informatie

Zaden: No selection

5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

0.1 – 5.5 %

CBD: No selection

2 – 12 %

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

6 – 8 weken

Genetische achtergrond: No selection

2e generatie pure hemp landrace uit Hokkaido, Japan

Indica/Sativa: No selection

Sativa 50% Indica 50%

Effect: No selection

Ontspanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hokkaido Japan Hemp  ” te beoordelen