Tropical Mix  

21.0030.00

Bereid je voor op een tropisch avontuur met Tropical Mix, een geweldige mix van Ace Seeds, nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Van kleine zaadjes tot prachtige toppen groeit deze soort uit tot een kleurrijke en veerkrachtige plant in ongeveer 11-14 weken. Met een smaak en geur die de tropen naar je tuin brengen, is Tropical Mix perfect voor zowel nieuwe als ervaren kwekers. Doe met ons mee op een reis van levendige smaken en opbeurende vibes met de Tropical Mix bij Holland’s High!

Onthul de Overvloed van de Natuur met de Groei en Kenmerken van Tropical Mix

Ga op een weelderige reis met Tropical Mix, een voortreffelijke gefeminiseerde soort van Ace Seeds, nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Vanaf het moment dat je de zaden plant, duurt het ongeveer 11-14 weken voordat deze soort uitgroeit tot levendige toppen. Met een stevige en robuuste tropische sativa-structuur belooft de Tropical Mix een veerkrachtige en gedijende groei, waardoor het een heerlijke keuze is voor zowel beginnende als ervaren kwekers. Duik in de wereld van tropische wonderen terwijl je deze opmerkelijke soort kweekt die de schoonheid van de natuur belichaamt.

Een Bloemrijk Spektakel en het Uiterlijk en de Bloei van Tropical Mix

Ervaar de adembenemende schoonheid van Tropical Mix Feminized, een bloemrijk meesterwerk van Ace Seeds. Tijdens de bloeiperiode van 11-14 weken transformeert de plant in een visueel feest, versierd met delicate bloemen en weelderige toppen. Naarmate de oogst nadert, wordt de veerkracht van de dunne en flexibele stelen duidelijk, waardoor de Tropical Mix zelfs de zwaarste regenbuien en sneeuwstormen kan doorstaan. Verrijk je tuin met deze tropische schat die niet alleen het oog streelt maar ook een lonende opbrengst belooft.

Sativa-Extase met de Smaak en Geur van Tropical Mix

Verwen je zintuigen in het tropische paradijs van smaak en geur met Tropical Mix. Deze gefeminiseerde soort pronkt met een tropische sativa-structuur die een unieke smaakervaring biedt. Stel je dunne en flexibele stelen voor die veerkracht bieden tegen de elementen, wat de aanpasbaarheid van de tropen nabootst. De geur is een geurige reis, waarbij de essentie van een tropisch paradijs wordt vastgelegd. Verrijk je zintuigen met de smaak van de tropen en de veerkracht van de Tropical Mix.

Energize Jouw Ervaring bij het Roken van Tropical Mix van Ace Seeds

Verhef je stemming met Tropical Mix Feminized, een sativa-krachtpatser verkrijgbaar bij Holland’s High. Met een samenstelling van 100% sativa biedt deze soort een opwekkende en opbeurende rookervaring. Zeg vaarwel tegen stress en omarm een golf van creativiteit en positiviteit. Tropical Mix is de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een puur sativa-soort zonder enige invloed van indica. Duik in de opwekkende effecten en laat Tropical Mix je meenemen op een reis vol energie en inspiratie.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Cannabis Soort: No selection

Gefeminiseerd, Regulier

THC: No selection

15 – 24 %

CBD: No selection

0.05%

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Bloeitijd: No selection

11-14 weken

Genetische achtergrond: No selection

Tropical sativa hybrides

Indica/Sativa: No selection

100 % Sativa

Effect: No selection

Blij, psychedelisch, Stimulerend

Smaak: No selection

Variabel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tropical Mix  ” te beoordelen