Amnesia Haze

25.0036.50

Verwelkom deze wereldberoemde en toonaangevende soort met open armen in je kweekruimte. Ze is één van de nieuwe toevoegingen aan de Amsterdamse genetica-catalogus. Ze is een krachtige Sativa-dominante soort die een vaak gevraagde wietsoort is in Amsterdamse coffeeshops. Ze komt beladen met 25% THC-niveaus en geeft een meeslepende psychedelische high. Amnesia Haze heeft ook een ongerepte kruidengeur met enkele sporen van citrus. Ze kan het beste overdag worden gebruikt. Koop Amnesia Haze wietzaden van Amsterdam Genetics online bij HollandsHigh!

Om deze dame te creëren, gebruikten telers van Amsterdam Genetics de genetica van drie verschillende en zeer gegeerde soorten. Ze focusten zich op Afghaanse Hawaïaanse, Jamaicaanse en Laos-cannabissoorten. De drie ouders zijn al een tijdje op het toneel en zijn intussen heel populair geworden. Door hun genetica te hybridiseren, kwamen ze op de geweldige Amnesia Haze. Ze geeft een ongelooflijke cerebrale high.

Hoe Groeit de Amnesia Haze?

Hoewel ze niet de snelst groeiende cannabissoort is, is Amnesia Haze niet moeilijk te kweken. Ze heeft weinig aandacht van je nodig, de normale voedingsstoffen en licht die nodig zijn om te groeien en bloeien. Ze zal het zowel binnen als buiten goed doen en in beide situaties tot gemiddelde hoogte groeien.

Bloeitijd van de Amnesia Haze

Deze prachtige dame heeft een bloeiperiode van 9 tot 10 weken nodig om volwassen bloemen voort te brengen. Na deze bloeiperiode word je beloond met een gemiddelde opbrengst.

Smaak en Geur van de Amnesia Haze

Hoge THC-niveaus zijn niet het enige waarmee deze dame je inpakt. Ze is ook populair vanwege haar geuren en smaak, die van topklasse zijn. Als je haar rookt, ervaar je uitstekende nasmaak van marihuana, zoals bloemen, kruiden en dennen. Je zult ook de ondertonen van citrus voelen die samen een verrukkelijke en bevredigende rook geven. De kans dat je je joint in de asbak laat liggen is bijzonder klein.

Welke Effecten kan ik Verwachten na het Roken?

Met THC-niveaus die 25% kunnen bereiken, is deze dame echt geen grap. Ze is snel en deelt met plezier een stevige stoot uit als je haar gaat roken. Het geeft een cerebrale high waar je blij van wordt. De euforie die daarop volgt, wordt gekenmerkt door een merkbaar verbeterde stemming en een goed gevoel over jezelf. De effecten zijn verheffend voor de gebruiker, en je zult bij de minste dingen glimlachen en giechelen. Ze heeft geen effecten op het lichaam, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je overweldigd wordt.

Sommige effecten van Amnesia Haze hebben medicinale voordelen voor de gebruikers. De opbeurende en stemming verhogende eigenschappen zijn ideaal voor het omgaan met stress en depressie. Evenzo is ze de ideale soort om overdag te gebruiken, omdat ze de motivatie en inspiratie van de gebruiker een boost geeft. Ze moet echter voorzichtig worden behandeld, omdat ze je geest uit je lichaam kan blazen, al is dit uiteraard alleen maar figuurlijk.

Extra informatie

Zaden: No selection

3 zaden, 5 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Afghani x Laos x Jamaica

Effect: No selection

Energie, Verlichtend

Smaak: No selection

Citrus, Skunk, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amnesia Haze” te beoordelen