Candyfloss

25.0036.50

Candyfloss slaat de perfecte harmonie tussen geest en lichaam. Of je nu op zoek bent naar creatieve inspiratie of gewoon wilt ontspannen, Candyfloss van Amsterdam Genetics, nu verkrijgbaar bij Holland’s High, is je uitnodiging voor een wereld van heerlijke cannabisverkenning.


Laat je betoveren door de betoverende wereld van Candyfloss, een gefeminiseerde soort die net zo verrukkelijk is als haar naam doet vermoeden. Aangeboden door Amsterdam Genetics, is deze soort een meesterwerk van cannabis-teelt, ontworpen voor kwekers van alle niveaus en enthousiastelingen die op zoek zijn naar een zachte, maar bevredigende ervaring.

Groei en Kenmerken van Candyfloss

Ontdek de fascinerende wereld van Candyfloss van Amsterdam Genetics, een gefeminiseerde soort die perfect is voor degenen die hun eerste stappen willen zetten in de wereld van cannabis-teelt. Het kweken van deze zaden is een fluitje van een cent, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel beginners als ervaren kwekers. Terwijl je je Candyfloss-plant koestert, zul je een stevige en compacte groeipatroon zien ontstaan. De bladeren zijn weelderig en levendig, wat een visueel aantrekkelijk schouwspel creëert. Ongeveer 7-8 weken na het begin van de groeicyclus begint Candyfloss aan haar bloeifase. Dit is wanneer de magie echt gebeurt. De plant produceert een overvloed aan harsrijke toppen die getuigen van haar genetica en zorg. Hoewel ze misschien niet tot grote hoogten reikt, maken de kwaliteit en kwantiteit van de toppen dit ruimschoots goed. Het is een soort die je inspanningen beloont met een heerlijke oogst.

Bloei en Uiterlijk van Candyfloss

Wanneer de Candyfloss haar bloeifase ingaat, word je begroet met een visueel betoverende vertoning. De oogsttijd komt meestal eind september wanneer buiten gekweekt, of ongeveer 7-8 weken na het begin van de bloei wanneer binnenshuis gekweekt. De toppen zijn een lust voor het oog, glanzend van hars en met een levendige groene kleur. Deze harsrijke bloemen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook zeer aromatisch. De trichomen op Candyfloss geven het een ijzig, glinsterend uiterlijk, en de toppen zijn versierd met heldere oranje stampers. Het uiterlijk van deze soort getuigt van de zorg en vakmanschap die in elk aspect van haar teelt wordt gestoken.

Smaak en Geur van Candyfloss

Bereid je zintuigen voor op een heerlijke ervaring met de unieke smaak en geur van Candyfloss. Deze soort biedt een zoet en suikerachtig smaakprofiel dat doet denken aan haar naamgenoot. Bij de eerste hijs wordt je begroet met een explosie van zoete goedheid en hints van bessensmaak. Het aroma is even betoverend, met een aangename en uitnodigende geur die de lucht vult met een snoepachtige geur. Candyfloss biedt een zintuiglijke reis die zowel opbeurend als rustgevend is, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een heerlijke en toegankelijke cannabiservaring.

Effecten bij het Roken of Dampen

Candyfloss is een goed uitgebalanceerde soort, met een samenstelling van 70% sativa en 30% indica. Bij het roken levert het een harmonieuze mix van effecten die zowel de geest als het lichaam aanspreken. De sativa-dominantie zorgt voor een energieke en creatieve boost, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik. Het is een soort die de focus kan verbeteren, creativiteit kan stimuleren en je humeur kan verheffen. De indica-invloed zorgt voor een zachte ontspanning die je lichaam kalmeert zonder dat je op de bank vastzit. Het is een soort die de perfecte balans vindt tussen opbeurend en kalmerend, en een evenwichtige ervaring biedt voor alle soorten cannabisenthousiasten. Of je nu inspiratie zoekt voor je creatieve bezigheden of gewoon wilt ontspannen, Candyfloss van Amsterdam Genetics is de perfecte keuze.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

23%

CBD: No selection

0,9%

Bloeitijd: No selection

9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Quicksilver X Sugar Punch

Effect: No selection

Blij, Opbeurend, Psycho actief

Smaak: No selection

Fruitig, Snoep, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Candyfloss” te beoordelen