Exotic Purple Autoflower

20.0030.00

Maak kennis met de Exotic Purple Autoflower, nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Met zijn eenvoudige groei, overvloedige opbrengsten, heerlijke smaken en gebalanceerde effecten, is het een must-try soort voor liefhebbers die zowel gemak als kwaliteit zoeken. Mis niet de kans om deze uitzonderlijke soort te kweken en te proeven. Bestel nu en verken de wereld van de toegankelijke en hoogwaardige cannabis van Exotic Purple Autoflower.


In de wereld van cannabis is er één soort die echt een kunstwerk is. Maak kennis met Exotic Purple Autoflower, waar de penseelstreken van de natuur een meesterwerk creëren. Deze soort herdefinieert je cannabiservaring met zijn moeiteloze groei, betoverende uiterlijk en verleidelijke smaken. Het is meer dan een soort, het is een levend meesterwerk dat wacht om ontdekt te worden.

De Groei van Exotic Purple Autoflower

Het kweken van Exotic Purple Autoflower is een eitje, waardoor het perfect is voor alle kwekers. Of je nu net begint of ervaring hebt, deze soort van Amsterdam Genetics is jouw keuze. Het is een stevige en aanpasbare plant die zowel binnen als buiten gedijt. Terwijl het groeit, vormt het zich tot een robuuste en compacte schoonheid. Het beste deel? Het is een autoflowering soort, wat betekent dat het vanzelf begint te bloeien zonder dat je het lichtschema hoeft te veranderen, wat betekent dat je heel snel van je beloningen kunt genieten!

Bloeien en oogsten van Exotic Purple Autoflower

Maak je klaar voor een visueel feest als Exotic Purple Autoflower begint te bloeien, meestal ongeveer 8 tot 9 weken na ontkieming. Wanneer het bloeit, stelen de toppen de show. Ze zijn dicht en bedekt met glinsterend hars, waardoor ze er bijna buitenaards uitzien. Het algehele uiterlijk is een lust voor het oog met levendige groene bladeren en vurige oranje stampers. Na de bloeifase hoef je niet te lang te wachten om van je oogst te genieten. Het duurt meestal slechts een paar weken voordat je kunt genieten van je eigen Exotic Purple Autoflower voorraad.

Smaak en Geur

Verhoog je zintuigen met de heerlijke smaken en betoverende geur van Exotic Purple Autoflower. Wanneer je een trek neemt, zul je een harmonieuze mix van zoete en fruitige smaken opmerken, met een vleugje aardsheid. Het is een gebalanceerde smaak die een onvergetelijke rookervaring belooft. Wat betreft de geur, Exotic Purple Autoflower omhult je met een uitnodigende geur van vers fruit met een vleugje aardsheid. Het is als een geurige reis die je anticipatie verhoogt bij elke sessie.

Effecten bij Roken of vapen

Exotic Purple Autoflower biedt een algehele ervaring met een unieke genetische mix van 30% Sativa, 60% Indica en 10% Ruderalis. Wanneer je het aansteekt, zul je een rustgevend gevoel van ontspanning over je lichaam voelen, dankzij de dominantie van Indica. Het is als een zachte omhelzing voor je geest en lichaam. De Sativa brengt een vleugje mentale helderheid, en de Ruderalis draagt bij aan de snelle bloeitijd. Het is een ervaring die perfect is om te ontspannen na een lange dag of gewoon om van het moment te genieten.

Extra informatie

Zaden: No selection

3 zaden, 5 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

0,5%

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Pineapple Kush x Purple Punch Auto

Effect: No selection

Creatief, Focus, Ontspannend

Smaak: No selection

Pittig, Snoep, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Exotic Purple Autoflower” te beoordelen