Green Magic

25.0036.50

Als je op zoek bent naar een allround cannabissoort; geweldige smaak, respectabele oogsten, hoge potentie en groei-energie, dan is de kans groot dat Green Magic de soort is die je zoekt. Sinds deze dame tot leven kwam en geïntroduceerd werd op de markt, veroverde ze al snel de gunsten van veel cannabisgebruikers in Amsterdamse coffeeshops. Breng haar in je cannabistuin of kweekruimte en wacht tot je wordt getrakteerd op respectabele opbrengsten en geweldige smaken. Koop Green Magic wietzaden van Amsterdam Genetics online bij HollandsHigh!

Green Magic komt uit een lijn van gerespecteerde ouders. Kwekers bij Amsterdam Genetics kozen voor Green Manalishi en White Choco. Deze oudersoorten brachten een hoge potentie en heerlijke smaken met zich mee. Het resultaat was 60% Indica genetica, 40% Sativa genetica. De high heeft verschillende punten opgeleverd in Amsterdamse coffeeshops.

Hoe Groeit de Green Magic?

Green Magic bloeit uit tot een prachtige plant met prachtige lichtgroene bloemen. Ze is niet moeilijk te kweken en vereist weinig geduld, aangezien ze een bloeiperiode van 8 tot 9 weken heeft. Als kamerplant wordt ze zo’n 100 tot 150 cm hoog en levert ze zo’n 550 gram per vierkante meter op. Als buitenplant doet ze het veel beter, ze schiet de hoogte in tot ongeveer 250 cm en levert ongeveer 500 gram per plant op.

Bloeitijd van Green Magic

Met een bloeitijd van negen tot tien weken is deze dame klaar om te oogsten. Tegen die tijd zijn haar prachtige bloemen tot volwassenheid gekomen en zullen ze overdekt zijn met een dikke laag trichomen.

Smaak en Geur van Green Magic

Green Magic laat je haar betoveringen reeds zien in de tuin of kweekruimte. De intense geur die door haar toppen wordt uitgestraald, is een zeker teken dat het roken van haar magisch en behoorlijk bevredigend zal zijn. Ze erft een ongelooflijk heerlijke chocolade smaak van haar oudersoort White Choco. Je zult ook hints van kruiden en wat munt als extraatje ontdekken. De ervaring van het gebruik van deze dame voelt alsof je in een chocoladefabriek bent beland.

Effecten na het Roken van Green Magic

Hoewel de soort een Sativa- en Indica-hybride is, leunen haar effecten meer naar de Indica-genetica. Na een paar trekjes in voel je een comfortabele warmte je lichaam overnemen terwijl een extreem ontspannende lichamelijke high je overspoelt. De high is erg krachtig en kan lang aanhouden. De kracht die ze aan de gebruiker levert, is niet alleen een ideale rooksoort om mee te chillen, maar ook een perfecte soort om ’s avonds van te genieten terwijl je de dag afsluit.

Van Green Magic is ook bekend dat het wat magie uitoefent op het medicinale front. Gebruikers van medicinale marihuana melden dat ze enkele voordelen genieten na het gebruik van deze soort. Personen die met pijn te maken hebben, waaronder chronische pijn, kunnen genieten van haar pijnstillende mogelijkheden. Als je een probleem hebt met je slaap en slaapritme, kun je Green Magic gebruiken om het weer normaal te maken. Steek ’s avonds wat van haar toppen aan en zorg ervoor dat je wat eten of snacks in de buurt hebt want deze dame zal je achterlaten met een behoorlijk hongergevoel.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Green Manalishi x White Choco

Effect: No selection

Lichamelijke Ontspanning

Smaak: No selection

Chocolade, Zoet en Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Green Magic” te beoordelen