Lemon Haze Feminized

20.0030.00

Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je creatieve bezigheden of gewoon wilt ontspannen, Lemon Haze van Holland’s High nodigt je uit om de verfrissende essentie van deze buitengewone soort te proberen.

Ontdek Lemon Haze, verkrijgbaar bij Holland’s High, voor een snelle en bevredigende cannabiservaring. Deze gefeminiseerde soort biedt een kort groeiperiode, weelderig uiterlijk, verfrissende citrussmaak en een goed uitgebalanceerde mix van sativa en indica. Lemon Haze biedt een moeiteloze reis van zaad tot bloem, waardoor het perfect is voor telers van alle niveaus. Verken de verfrissende frisheid van Lemon Haze en verbeter vandaag nog je kennis over cannabis.

Ervaar de Groei en Kenmerken van Lemon Haze

Lemon Haze, een gefeminiseerde soort verkrijgbaar bij Holland’s High, biedt een opwindende reis van zaad tot bloem. Wanneer je deze zaden plant, zul je versteld staan van hoe deze schoonheid gedijt in ongeveer 8-10 weken vanaf het moment dat het ontkiemt. Deze relatief korte groeiperiode leidt tot een bevredigende oogst van dichte, harsrijke toppen. Lemon Haze is een veelzijdige soort, geschikt voor zowel binnen- als buitenkweek, waardoor het een fantastische keuze is voor telers van alle niveaus.

Bewonder de Bloeiende Schoonheid en Uiterlijk van Lemon Haze

Maak je klaar om betoverd te worden door de visuele pracht van Lemon Haze wanneer het zijn bloeifase ingaat. De oogsttijd komt meestal eind oktober voor buitenkwekers of ongeveer 8-10 weken nadat de bloeifase binnen begint. De toppen zijn een lust voor het oog, glinsterend met een dikke laag trichomen en pronken met een levendige groene kleur. De toppen van Lemon Haze worden geaccentueerd door vurige oranje stampers, wat hun algehele aantrekkingskracht versterkt. Het uiterlijk van de soort is een testament aan het nauwgezette vakmanschap dat wordt toegepast op elk aspect van de teelt.

Geniet van de Smaaksensatie en Aromatische Symfonie van Lemon Haze

Verwen je zintuigen met een verrukkelijke smaak en aromatische symfonie van Lemon Haze. Deze soort biedt een smaakvolle citroensmaak die bij elke inhalatie op je gehemelte danst. Terwijl je deelneemt, zul je genieten van de pittige en frisse omhelzing van citrus, waardoor een heerlijke explosie van smaken ontstaat. De geur is even betoverend, en vult de lucht met de verkwikkende geur van verse citroenen. Lemon Haze Cannabis biedt een zintuiglijke reis die zowel opbeurend als verfrissend is, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar de perfecte cannabiservaring.

Ervaar de Effecten van Lemon Haze: Een Perfecte Sativa-Indica Harmonie

Lemon Haze heeft een ideale samenstelling van 60% sativa en 40% indica genetica, wat zorgt voor een goed uitgebalanceerde en plezierige ervaring. Bij het roken biedt het een energieke en cerebrale high die creativiteit stimuleert en de focus verbetert. De sativa-invloed zorgt voor een stimulerende en opbeurende ervaring, waardoor het geschikt is voor gebruik overdag. Het indica-component zorgt voor een zachte lichamelijke ontspanning die de cerebrale effecten aanvult, waardoor eventuele overmatige zenuwachtigheid of angst wordt voorkomen. Lemon Haze is een soort die je uitnodigt om de perfecte balans tussen Indica en Sativa te ervaren.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

0,9%

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Lemon Skunk x Silver Haze

Effect: No selection

Blij, Energiek, Euforisch

Smaak: No selection

Citrus, Skunk, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lemon Haze Feminized” te beoordelen