Milkshake Kush Autoflower

20.0030.00

Als je op zoek bent naar een gemakkelijk te kweken cannabissoort, dan zou ik zeker Milkshake Kush autoflower eens proberen. Deze dame heeft gemakkelijke en snelgroeiende genetica, ideaal voor een prima resultaat na een snelle oogst. Ze levert pure Indica-effecten op die jou en je rookmaatjes zeker zullen ontspannen. Ook haar smaken en aroma’s zullen haar tot één van je favoriete soortjes maken. Beginnende telers zullen genieten van het plezier ze te zien groeien zonder al teveel aandacht. Koop Milkshake Kush Autoflower wietzaden van Amsterdam Genetics online bij HollandsHigh!

Met de toegenomen populariteit van White Choco, kwam er meer en meer vraag naar Choco-soorten. De veredelaars bij Amsterdam Genetics besloten daarom de genetica van AK Choco Kush een stap voor te blijven. Ze besloten ze te kruisen met cannabis ruderalis van topkwaliteit. AK Choco Kush is het resultaat van twee legendarische soorten, AK-47 en Choco Kush. En dit resultaat werd een verbluffende ongelooflijke autoflowering en zelfvoorzienende soort. Ze is sterk en zal je het gevoel geven dat je een ​​glas verdomd lekkere milkshake drinkt zonder de hersens te bevriezen.

De Groei van Milkshake Kush Autoflower

Wat soort zo populair maakt, is hoe snel ze groeit en hoe gemakkelijk ze te kweken is. Ze is de perfecte dame voor beginnende telers die weinig eisen stellen. Ze doet het zowel binnen als buiten goed en zal je belonen met zeer goede resultaten. Haar sterke genetica betekent dat ze het goed doet met de essentiële aandacht. Ze zal gemiddelde hoogten bereiken en zal substantiële opbrengsten geven.

Bloeitijd van de Milkshake Kush Autoflower

Na een bloeiperiode van 9 tot 10 weken is deze prachtige dame helemaal klaar voor de oogst. Eind september, begin oktober kun je je handjes laten wapperen door de dikke glinsterende toppen die 19% THC zullen bevatten.

Smaak en geur van Milkshake Kush Autoflower

Een stam die deze dame geleend heeft omvat elke genetica van het Witte Choco soort en is overheerlijk. In Milkshake Kush Autoflowering vind je de chocolade smaak terug die je kunt vergelijken met die van fudge maar dan aangevuld met pittige en vurige aroma’s van de AK familie. Het aroma en de smaak blijven een hele tijd je smaakpapillen verwennen.

Effecten die ik kan Verwachten

Milkshake Kush Autoflower is een snelle puncher en zal niet aarzelen om je lichaam over te nemen. Omdat ze een Indica-dominante soort is met 80%, zal je de volledige effecten van een lichamelijke high ervaren. Naarmate je meer van haar rook opneemt, verspreidt het gevoel van warmte en comfort zich over het hele lichaam. Je zult een sensuele high ervaren die je geest zal charmeren terwijl de Indica-warmte je spieren overspoelt. Later neemt geluk het over waarna kort daarna de euforie volgt. Je zult voelen dat je humeur helemaal opgefleurd wordt.

Milkshake Kush Autoflower heeft ook medicinale voordelen. Ze is een gemakkelijke soort die je zal helpen om stress en angst te bestrijden. Rook wat van haar toppen en zie hoe gemakkelijk je negatieve gedachten worden vervangen door positievere. Verder wordt aangenomen dat ze werkt als een goede pijnstiller, vooral ook bij chronische pijn. Introduceer haar in je tuin of kweekruimte en geniet van haar medicinale waarde.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Laag

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

AK Choco Kush x Ruderalis

Effect: No selection

Lichamelijke Ontspanning

Smaak: No selection

Chocolade, Zoet en Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Milkshake Kush Autoflower” te beoordelen