Pineapple Kush

20.0022.50

Als liefhebber van tropische en fruitige smaken en ben je wellicht op zoek naar een wietsoort die goed is voor zowel lichaam als geest? Nou, Pineapple Kush-zaden zijn dan precies wat je zou moeten bestellen. Deze dame levert een krachtige lichamelijke buzz, vergezeld van ongelooflijke verrukkelijke smaken en geuren van tropisch fruit. Ze heeft een korte bloeiperiode en zal de teler zeker hoge opbrengsten geven. Koop Pineapple Kush wietzaden van Amsterdam Genetics online bij HollandsHigh!

De vakkundige veredelaars bij Amsterdam Genetics kozen voor de iconen OG Kush en Pineapple om Pineapple Kush te maken. De eerste is een legendarische soort die wereldwijd bekend staat om de zware kalmerende effecten op haar gebruikers en Ananas werd erbij gehaald om de soort de zoete geur en het aroma van ananas en aardse tonen te geven.

Hoe Groeit de Pineapple Kush?

Pineapple Kush is een makkelijk te kweken soort die de normale voedingsstoffen nodig heeft om te groeien. Ze zal weinig aandacht vragen en zal het zowel binnen als buiten goed doen. Als ze binnen wordt gekweekt, wordt ze ongeveer 100 tot 120 cm en levert ze ongeveer 400 tot 500 gram per vierkante meter op. Als kamerplant wordt ze zo’n 150 tot 250 cm hoog en levert ze 400 tot 600 gram per plant op.

Bloeitijd van de Pineapple Kush

Bereid je voor op gezond ogende toppen na een bloeiperiode van 9 weken want zo lang duurt het voor deze dame zich volwassen mag noemen en geoogst kan worden.

Hoe Smaakt de Pineapple Kush?

Zonder veel te zeggen geeft de naam van deze dame reeds aan hoe ze smaakt. Hoewel haar potentie geliefd is bij heel wat cannabisgebruikers, zijn het de verrukkelijke aroma’s en het smaakprofiel dat haar steeds meer aan populariteit doet winnen. Zodra de rook je tong raakt, ervaar je de heerlijke ananassmaak met een vleugje aardsheid. De geur doet ook helemaal denken aan de smaak.

Effecten na het Roken

Bij de eerste trekjes van de heerlijke rook van deze diva, gaat er een golf van euforie door je lichaam. Je wordt overspoeld door geluk en je goed humeur begint te stijgen. Je zult een moment van pure gelukzaligheid ervaren voordat de Indica-effecten beginnen te werken. Je zult het gevoel hebben dat je onder warm beddengoed bent weggestopt terwijl je spieren ontspannen en luiheid het overneemt in een lichamelijke high. Je verliest de wil om te bewegen en het enige waar je nog naar verlangt is om languit op de bank te gaan liggen. Het is belangrijk om een ​​comfortabele plek te vinden waar je kunt genieten van de spiermassage die deze dame geeft.

Bovendien is bekend dat de soort geneeskrachtige waarde biedt aan de gebruiker. De euforie die in het begin werd ervaren, is nuttig voor personen die te maken hebben met depressie en angst. Ze vervangt negatieve gedachten door positiviteit in de geest te doen ontwaken. Het is ook bekend dat de lichamelijke buzz helpt bij het verlichten van pijn, waaronder chronische pijn en lichte hoofdpijn. Het is belangrijk om snacks of voedsel in de buurt te hebben voordat je de soort gebruikt, omdat ze ongelooflijke vreetkicks geeft.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

100 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

120 – 150 cm

Bloeitijd: No selection

9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Pineapple x OG Kush

Effect: No selection

Lichamelijke Ontspanning

Smaak: No selection

Aardeachtig, Ananas, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pineapple Kush” te beoordelen