Acapulco Gold

12.0078.00

Verrijk je cannabis ervaring met de Acapulco Gold-soort van Barneys Farm, nu verkrijgbaar bij Holland’s High.

Ontdek zijn fascinerende ontwikkeling, geniet van zijn zintuiglijke geneugten en ervaar de harmonieuze effecten die van deze soort een tijdloze klassieker hebben gemaakt. Mis uw kans niet om de top van het vakmanschap in cannabis te kweken, bewonderen en ervan te genieten.

Groei en Kenmerken van Acapulco Gold

Bereid je voor op een reis van cannabis teelt met de Acapulco Gold, bekend om zijn robuuste groei en kenmerkende eigenschappen, deze legendarische sativa-dominante hybride is een must-have voor elke kweker. Met een matig moeilijkheidsniveau beloont Acapulco Gold je inspanningen met indrukwekkende opbrengsten van harsrijke, glinsterende toppen die glanzen als goud in de Mexicaanse zon. De planten vertonen een stevige gestalte, staan trots en veerkrachtig tegen milieustress. Ideaal voor zowel binnen- als buitenteelt, heeft Acapulco Gold een bloeitijd van ongeveer 70-75 dagen, wat zorgt voor een overvloedige oogst die de geest van zijn naamgevende bestemming belichaamt.

Bloeien en Uiterlijk van Acapulco Gold

Picture-perfecte schoonheid ontmoet botanische excellentie met de Acapulco Gold soort. De bloeifase onthult een schouwspel van kleur en textuur, terwijl de toppen een betoverende gouden tint aannemen, herinnerend aan. De glinsterende trichomen dansen over het oppervlak en produceren een verleidelijke glans die kenners en beginners alike aanroept. Deze met hars doordrenkte bloemen stralen een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit, en tonen de genetische afkomst en zorgvuldige fokkerij van de soort. Ervaar de visuele pracht van Acapulco Gold terwijl het tot een betoverend meesterwerk gedijt dat de essentie van zijn exotische oorsprong vastlegt. Deze soort is klaar om te worden geoogst rond oktober, afhankelijk van wanneer je de Acapulco Gold hebt geplant.

Smaak en Geur

Verwen uw zintuigen in een symfonie van aroma’s en smaken die de Acapulco Gold soort definiëren. Als je de dichte toppen breekt, begroeten aardse en pittige tonen je zintuigen, herinnerend aan de rijke grond en warme bries van zijn Mexicaanse erfgoed. Bij inhalatie draagt de zachte rook distincte smaken van geroosterde amandel en hazelnoot, naadloos verweven met hints van citrusschil. Dit voortreffelijke boeket verwent de smaakpapillen en laat een heerlijke nasmaak achter die blijft hangen en je uitnodigt om de ervaring keer op keer te proeven.

Effecten na het Roken van Acapulco Gold

De Acapulco Gold soort biedt een opwindende en verkwikkende ervaring die je geest en lichaam naar nieuwe hoogten tilt. Bij inhalatie overspoelt een golf van euforie je, tilt je humeur op en smelt stress weg met zijn opbeurende effecten. De sativa-dominantie zorgt voor een uitbarsting van creatieve energie, waardoor het een ideale metgezel is voor kunstenaars en denkers die inspiratie zoeken. Als de high zich vestigt, omhult een gevoel van ontspanning je, kalmerende spieren en bevorderend rust zonder lethargie te veroorzaken. Of je nu deelneemt aan sociale activiteiten of een moment van introspectie zoekt, Acapulco Gold biedt een goed afgerichte, gebalanceerde ervaring die de essentie van zijn legendarische reputatie belichaamt.

Extra informatie

THC: No selection

21%

CBD: No selection

0,7%

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Oogstmaand: No selection

Oktober

Hoogte binnen: No selection

100 – 110 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Central America

Effect: No selection

Blij, Energie, Opbeurend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Acapulco Gold” te beoordelen