Amnesia Lemon

12.0078.00

Ontdek een veelzijdige, onvergetelijke ervaring met Amnesia Lemon van Barney’s Farm, nu verkrijgbaar bij Holland’s High.

Groei en Kenmerken Van Zaden tot Toppen

Amnesia Lemon is een opmerkelijke, gefeminiseerde cannabissoort die perfect is voor zowel beginners als ervaren kwekers. Deze soort heeft ongeveer 9-10 weken nodig om van zaden naar toppen te gaan. Haar groeikarakteristieken zijn een droom die uitkomt voor cannabisliefhebbers, met levendige groene planten die een beheersbare hoogte bereiken. De opbrengst is indrukwekkend, waardoor het een lonende keuze is voor kwekers. Of je nu binnen of buiten kweekt, deze soort gedijt in verschillende omgevingen dankzij haar veelzijdigheid en veerkracht.

Bloei en Uiterlijk Een Visueel Feest

Als het gaat om de bloei en het uiterlijk van Amnesia Lemon, staat je een traktatie te wachten. Tijdens haar bloei zul je getuige zijn van een explosie van levendige, harsachtige bloemen die glinsteren van trichomen. Naarmate de plant volwassen wordt, creëren de kenmerkende citroengele stampers en weelderige groene bladeren een opvallend contrast. De oogsttijd valt meestal eind oktober, net op tijd om te genieten van jouw oogst. Het opvallende uiterlijk van deze soort zal je trots maken op je cannabisteeltvaardigheden.

Smaak en Geur Een Citrusverwennerij voor de Zintuigen

Amnesia Lemon maakt haar naam waar als het gaat om smaak en geur. Het smaakprofiel is een harmonieuze mix van pittige citroen en aardse ondertonen, waardoor het een echt verfrissende en unieke ervaring is. Wanneer je een zakje Amnesia Lemon opent, is de geur een opwekkende uitbarsting van citrusgoedheid met een vleugje scherpte. Het is een aroma dat je onmiddellijk opbeurt en je doet uitkijken naar je volgende sessie. De heerlijke smaak en prikkelende geur van deze soort maken het een topkeuze voor degenen die een zintuiglijke avontuur waarderen.

Amnesia Lemon Een Hybride met 60% Sativa en 40% Indica

Met een genetische samenstelling van 60% sativa en 40% indica biedt Amnesia Lemon een verleidelijke balans van effecten. De sativa-dominante eigenschappen zorgen voor een opwekkende, energieke en creatieve high, waardoor het ideaal is voor gebruik overdag. Je zult verbeterde focus ervaren en een verhoogde stemming. De indica-invloed zorgt voor een kalmerende lichamelijke high die ontspant zonder te verdoven, waardoor het perfect is voor ontspanning. Of je nu een creatieve ziel bent op zoek naar inspiratie of iemand die een moment van rust zoekt, de effecten van deze soort hebben je gedekt. Steek er dus een op en geniet!

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

100 – 110 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Amnesia Haze x Lemon Skunk

Effect: No selection

Energie, Rustgevend, Verlichtend

Smaak: No selection

Citrus, Fruitig, Zoet, Zuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amnesia Lemon” te beoordelen