Blue Gelato

12.0049.00

Als het gaat om hoge opbrengsten, is Blue Gelato de ultieme koningin. Deze ongelooflijke soort combineert het beste van wat Amerikaanse genetica te bieden heeft om een ​​werkelijk heerlijke en hoogproductieve hybride te creëren. Deze aan Indica leunende soort levert een heldere en energieke high. De aroma’s zijn heerlijk bedwelmend en fascineren je smaakpapillen, en masseren de pijn weg, waardoor je je helemaal voldaan en vreugdevol voelt. Ook kan deze soort je psychedelisch genot brengen, afhankelijk van de hoeveelheid die je consumeert. Koop Blue Gelato Cannabis zaden van Barney’s Farm online bij HollandsHigh – Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Barney’s Farm slaagde erin om Amerikaanse topgenetica naar Nederland te brengen en verkregen daarbij enkele topsoorten met een Nederlandse twist. Ze kozen voor zoet smakende Blueberry, Thin Mint Girl Scout Cookies van de West Coast en Sunset Sherbet Genetics. Het product werd een door Indica gedomineerde soort met smakelijke terpenen en een aanzienlijk THC-gehalte. Deze dame schokt heel wat gebruikers met haar energieke cerebrale effecten die anders zijn dan bij andere Indica soorten.

Hoe groeit de Blue Gelato?

Blue Gelato doet het zowel binnen als buiten goed en geeft zeer grote opbrengsten. De plant wordt hoog en heeft ruimte nodig om zijn volledige potentieel te bereiken. Als ze binnen wordt gekweekt, kun je technieken gebruiken, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Ze heeft een relatief korte bloeiperiode in vergelijking met haar genetische samenstelling en opbrengst.

Buiten zal je oogst ongeveer 1000 gram per plant zijn die wellicht 150 tot 200 cm haalt. Binnen blijft hij iets lager, rond de 150cm en ga je 650 tot 750 per vierkante meter kunnen oogsten.

Oogsttijd van de Blue Gelato

Blue Gelato zal groeien als een typische Indica met een paar Sativa-kenmerken. De plant zal uitgroeien tot een prachtige dame met zware en dichte toppen die haar versieren met een blauw/paarse kleur. Ze zullen fel glinsteren door een dikke laag hars. Na slechts negen tot tien weken is de plant klaar voor de oogst.

Smaak en geur

Het aroma- en smaakprofiel laat je watertanden en je neusgaten zullen algauw snakken naar meer van dat lekkers. Ze zal je trakteren op heerlijke en aardse citrus smaken die je samen een zeer aangename rookervaring zullen geven.

Effecten na het roken

Blue Gelato is een 60% Indica en 40% Sativa soort die de meeste gebruikers zal verrassen. Hoewel ze overwegend Indica is, veroorzaakt ze bij niemand een roes. Integendeel, ze zal een heldere en energieke high geven die een extra voordeel zal zijn voor wanneer je taken moet uitvoeren waarbij je je volle aandacht nodig hebt. Je creativiteit zal de hoogte in schieten naarmate je meer gefocust raakt.

In sommige gevallen, wanneer ze in grotere hoeveelheden wordt gebruikt, levert ze psychedelische effecten op. Ze zal je in een kosmische dans gooien waar je je fantasie de vrije loop kunt laten. Het zal aanvoelen alsof je LSD of paddo’s hebt gebruikt. Ze is een ideale soort voor tijdens het wandelen, concerten en andere sociale gelegenheden. De energieke highs helpen je om door te gaan terwijl de heldere effecten kunnen leiden tot het voeren van goede gesprekken. Ze is een perfecte soort om op elk moment van de dag te gebruiken.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

150 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Blueberry x Thin Mint Scout Cookies

Effect: No selection

Blij, Creatief, Euforisch, Ontspannend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Berries, Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blue Gelato” te beoordelen