Blueberry Cheese

10.0042.00

Iedereen die op zoek is naar de beste wietsoort voor zichzelf, zou deze zaden van Barney’s Farms eens moeten proberen. Deze nieuwe mengeling combineert genetica van wereldklasse en is een ​​soort geworden waar elke kweker blij van wordt. Het is een door Indica gedomineerde wiet met sensationele effecten waardoor de gebruiker helemaal zal ontspannen. Ze heeft een korte bloeiperiode en zal aan het einde van de bloei een grote oogst opleveren. Deze luxe hybride beloont niet alleen met een geweldige high en een rijk en heerlijk smaakprofiel; ze is ook gemakkelijk te kweken. Koop Blueberry OG Barneys Farm bij Holland’s High Fast & Discrete Worldwide Shipping!

Barney’s Farm koos een paar goed onderscheiden soorten en creëerde een geweldig cadeau voor de cannabisgemeenschap. De eerste ouder die de veredelaars van Barneys Farm kozen, was de beroemde Blueberry. Het is een Indica-leunende soort die bekend staat om haar absolute Indica invloeden en haar zoete bosbessensmaak. De tweede soort die bijdroeg aan haar genetica was de beroemde OG Kush. Het is vooral een favoriet aan de westkust wiens genetica heeft bijgedragen aan het creëren van verschillende varianten uit de regio.

Hoe groeit de Blueberry Cheese?

Blueberry OG groeit stabiel en betrouwbaar en geeft de kweker een enorme hoeveelheid met hars bedekte toppen. Ze vraagt ​​weinig inspanning en zal in relatief korte tijd bloeien als je kijkt naar wat haar opbrengst is. Ze zal het zowel binnen als buiten goed doen onder verschillende omstandigheden, dankzij haar sterke genen die haar resistent maken tegen schimmels en ongedierte. Ze is een goede keuze voor beginnende telers die blij zullen zijn met haar overvloed aan heerlijke oogsten. Binnen gekweekte planten zullen ongeveer één meter hoog worden, buiten doen ze daar met plezier 20 cm bij. Je kunt rekenen, bij binnenteelt, op zo’n 6 tot 700 gram per vierkante meter terwijl ze je buiten zal verrassen met wel één kilo prachtige toppen. Blueberry OG is één van die soorten die niet teleurstellen. Iets aan haar zal je zeker verleiden.

Karakteristieken van Blueberry Cheese

Blueberry OG zal tot gemiddelde hoogte groeien en een compact, bossig uiterlijk hebben dat doet denken aan andere Indica soorten. Ze zal tal van zijtakken hebben die in een mum van tijd vol zitten met grote toppen. In 55 tot 65 dagen tijd kun je deze van de plant scheiden om ze te drogen.

Smaak van de Blueberry Cheese

Het roken van Blueberry is een aangename ervaring, dankzij haar geweldige genetica. Ze heeft een rijk smaakprofiel met zoete citrustonen met hints van kushy en muskusachtige tonen. Ze leent haar smaakprofielen van haar ouders en vermengt ze om een ​​opmerkelijke rookervaring te garanderen.

Wat zijn de effecten na het roken?

Blueberry OG maakt gebruik van de kenmerken van haar ouders en erft de gewenste effecten van de Indica- en Sativa-werelden. Als je haar rook inhaleert, zal ze snel werken om een ​​krachtige stoot van een ontspannende stone af te geven die wordt gekenmerkt door ontspannen spieren en een comfortabel gevoel.

De effecten zullen ook cerebrale opwinding geven dankzij de 30% Sativa-genetica en wordt gekenmerkt door een betere stemming, verhoogde creativiteit en euforie. Je zult merken dat geluk door je lichaam raast en dat je voor het minste gaat giechelen. De rook is ideaal om op elk moment van de dag te gebruiken , omdat ze je niet overweldigt, maar je de energie geeft die je nodig hebt om de dag door te komen.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

24%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

80 – 90 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Blueberry x OG Kush

Effect: No selection

Blij, Munchies, Ontspannend

Smaak: No selection

Berries, Citrus, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blueberry Cheese” te beoordelen