Critical Kush Auto

12.0078.00

Als de originele gefeminiseerde Critical Kush een genot voor je was, zal de automatisch bloeiende versie je nog meer verbazen. Barney’s Farm heeft voor dit zaad de ongelooflijke genetica van Critical Kush gebruikt en een aantal autoflowering eigenschappen toegevoegd om deze Critical Kush Auto te bekomen. Het is een Indica-dominante soort met een relatief lange bloeiperiode, kort in hoogte en ongelooflijk zware, compacte toppen. Ze zal je trakteren op een langdurige lichamelijke stone, aangevuld met smakelijke dennen- en aardse smaken. Bestel je zaden bij onze Hollands High Seedshop en geniet van een zachte rookervaring.

Nadat Critical Kush de erkenning en acceptatie kreeg van de cannabisfamilie, besloot Barney’s Farm genetica Critical mass en OG Kush naar een nieuw niveau te tillen. Ze hybridiseerden het origineel met hun Barney’s Farm Super Auto #1 en creëerden een hoogproductieve en krachtige soort. Het is een 90% Indica en 10% Sativa met sterke eigenschappen en een krachtige high.

Wat voor een opbrengst kan ik verwachten?

Het kweken van Critical Kush Auto is echt eenvoudig. Ze zal het beginners niet moeilijk maken en je zult met plezier voor deze dame zorgen tot ze volwassen is. Ze heeft sterke genetica, wat betekent dat ze bestand is tegen kou en ongedierte. Ze heeft een korte bloeiperiode die 70 tot 80 dagen duurt en zal je een goede opbrengst geven, zowel binnen als buiten.
In een kweekruimte zal ze een hoogte halen van 70 tot 80 cm en buiten doet ze daar met gemak nog 30 cm bovenop. De opbrengst zal rond de 550 gram per vierkante meter liggen.

Hoe groeit de Critical Kush?

Critical Kush Auto zal haar Indica-dominantie waarmaken waardoor ze niet hoog wordt en en kort en krachtig groeien. Ze zal een centrale stengel hebben met verschillende zijtakken vol met zware compacte toppen.

Welke smaken heeft de Critical Kush?

Wanneer ze uitgehard, gedroogd en aangestoken worden om te roken of te vapen, zullen de toppen zoet geuren van aardsheid en fruit vespreiden. De smaak zal je vast doen denken aan dennenhout en Kush.

Effecten na het roken van Critical Kush

Critical Kush Auto is één van die krachtige Indica’s die je het gevoel geven dat je in een warme, harige, knusse deken bent gewikkeld als je het koud hebt. Een behaaglijke warmte overspoelt je en je spieren ontspannen zich om je in diepe ontspanning te brengen. Ze slaat harde en snel toe en haar effect slaat in, kort nadat je een paar trekjes rook of damp hebt genomen. Je geest laat stress en sombere gedachten los en geeft je positievere en kalmerende gedachten. Je stapt af van de norm en doet mee aan een eindeloze kosmische dans.

Critical Kush Auto heeft, net als het origineel, enkele helende voordelen die ideaal zijn voor gebruikers van medicinale marihuana. Het is bekend dat de soort ook een aantal therapeutische voordelen biedt. Gebruikers melden pijnverlichting en het opheffen van depressie. Het helpt ook mensen die hun eetlust hebben verloren. Het is geen soort voor overdag en wordt aanbevolen om ’s avonds te gebruiken. De bank-locking effecten zorgen voor een koele, ontspannende high.

Extra informatie

Merk: No selection

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

70 – 80 cm

Bloeitijd: No selection

10 – 12 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Critical Kush x Ruderalis

Effect: No selection

Blij, Ontspannend, slaperig

Smaak: No selection

Aardeachtig, hout, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Critical Kush Auto” te beoordelen