Dos Si Dos Auto

12.0078.00

Als je op zoek bent naar een soort die alle kenmerken heeft waar een cannabisgebruiker naar verlangt, dan is het zeker mogelijk dat Dos Si Dos Auto dé soort is die je zoekt. De door Indica gedomineerde soort heeft een korte bloeiperiode en een veel kortere groeitijd waardoor ze binnen een zeer korte periode hoge opbrengsten kan leveren. Je zult wellicht nooit zonder toppen komen te zitten, omdat je meer dan eens per jaar kunt planten en oogsten. Ze zal een sterke, lichamelijke high geven waarnaast ze een smaakvol aroma en smaakprofiel heeft.

Dos Si Dos Auto is de zelfbloeiende versie van de originele Dos Si Dos 33. De originele maakte in no time indruk op de cannabisgemeenschap met haar extrinsieke terpenenprofiel, haar hoge THC-gehalte en dit bracht de veredelaars van Barney’s Farm op het idee om een ​​gemakkelijker te kweken snelbloeiende versie te maken. Het is een soort die niet veel aandacht vraagt en dus een relatief korte bloeiperiode heeft. Ze kruisten de primaire genetica van de ouder met hun BF Super Auto #1 die voor de winterharde genetica zorgde.

Hoe groei ik de Critical Kush?

Dos Si Dos Auto is perfect voor mensen met een beperkte ruimte. Ze zal klein van postuur zijn en zal, zoals andere autoflowering soorten, waar voor haar geld geven. De soort zal het binnen goed doen, met trainingstechnieken zoals LST en main-lining die de opbrengst verhogen. Het maakt haar groei ook stabiel en beheersbaar. Als je buiten kweekt, is het aan te raden om planten zoals dille in haar buurt te planten om ongedierte op afstand te houden.

Zet je je plantje binnen, dan zal ze niet hoger groeien dan één meter en zal je ongeveer 600 gram per vierkante meter kunnen oogsten. Buiten haalt ze maximum 140 cm en zal ze tot 300 gram per plant opbrengen.

Bloeiperiode

Dos Si Dos zal uitgroeien met de kenmerken van een Indica-plant die kort en bossig is met de hoofdcola en talrijke zijtakken die mooie en dichte toppen bevatten. De toppen zullen een aantrekkelijke lichtpaarsgroene kleur hebben, aangevuld met donkergroene suiker en waaierbladeren. Tijdens haar bloeiperiode van 70 tot 75 dagen maakt ze zo’n 20% THC aan.

Smaak en geur

Wat de geur- en smaakprofielen betreft, biedt Dos Si Dos terpenen aan die de zoete geur hebben van meringuetaart, aangevuld met heerlijk citroenfruit. De rook zorgt voor een zachte en zoete ervaring, waardoor je blijft verlangen naar de heerlijke smaken.

Effecten van de Critical Kush

In tegenstelling tot de originele soort, die zowel een cerebrale als een lichamelijke high levert, biedt deze autoflowering variëteit alleen Indica-effecten. Haar rook zal naar binnen stromen om een ​​stevige stoot van een intense, lichamelijke high te geven. Je lichaam verdwaalt naar een comfortabele zone terwijl je spieren zich volledig ontspannen.

Naast de lichamelijke high, is bekend dat Dos Si Dos Auto ook enige medicinale waarde heeft voor zij die nood hebben aan medicinale cannabis. Verschillende gebruikers hebben gemeld dat hun angst afneemt bij het roken of vapen. Ze is ook ideaal voor mensen met chronische pijn. Ze is zonder twijfel geen soort voor overdag en ben je een beginnende blower, dan is het toch aanbevolen om deze dame met enige voorzichtigheid te benaderen.

 

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

100 cm

Bloeitijd: No selection

10 – 11 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Dos Si Dos x BF Super Auto #1

Effect: No selection

Blij, Euforisch, Ontspannend

Smaak: No selection

Bloemig, Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dos Si Dos Auto” te beoordelen