Gelato

12.0078.00

Laat Gelato niet links liggen want zo mis je de kans om de ultieme wietverleiding te ervaren. Geniet vandaag nog van Gelato en ervaar de ultieme verleiding van een fijne cannabissoort. Koop Gelato Cannabis zaden van Barney’s Farm online bij HollandsHigh – Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Deze fantastische Strain van Barneys Farm bevredigt je verlangen naar een cannabissoort die je van je sokken blaast en je achterlaat in een wereld van pure gelukzaligheid. Je hoeft echt niet verder te zoeken dan Gelato, de verleidelijke en onweerstaanbare soort die je als geen ander meeneemt op een zintuiglijke reis. Met een genetisch profiel dat de prikkelende Blue Sunset Sherbet en Thin Mint Girl Scout Cookies samenbracht, is Gelato de ultieme verleiding geworden. De terpenen zijn een waar buffet van zinnenprikkelende smaken en aroma’s die je hart sneller doen slaan en je zintuigen tot leven brengen. Geniet van de fruitige zoetheid en aardse ondertonen en laat de golven van puur genot over je heen spoelen. De kracht van Gelato is ongeëvenaard, met een THC-percentage van 25 tot 27% brengt deze dame je een onvergetelijke high die zelfs een olifant zou bedwelmen. Maar onze Gelato-soort gaat niet alleen over plezier; het is ook een zeer begeerde wietsoort die buiten indrukwekkende opbrengsten levert.

Groeiperiode en oogsttijd

Na de groeiperiode heeft Gelato een bloeitijd nodig die slechts 65 tot 70 dagen duurt bij binnenteelt. Buiten gekweekt zal je oogst klaar zijn begin oktober, net voor de weergoden besluiten om het weer minder aangenaam te maken voor deze fantastische planten.

Opbrengst van de Gelato

Gelato is ook een zeer begeerde wietsoort voor buitenkweek waar ze indrukwekkende opbrengsten levert van 2 tot 2,5 kg. Binnen mag je al gauw rekenen op een oogst van rond de 650g/m2. Haar majestueuze gestalte, met een hoogte van 1,0 m tot 1,20 m bij binnenteelt en een buitenhoogte van 1,5 m tot 2,0 m, maakt haar tot een ware natuurkracht die respect en bewondering afdwingt.

Hoe smaakt de Gelato?

Wie van zoete wietsoorten houdt, zal zeker ook van Gelato houden. Haar lavendelachtige zoete en romige smaak doet je ook denken aan rode bessen en aardbeien met een vleugje vanille.

Effecten na het roken van Gelato

De indica-dominante genetica zorgt voor een ontspannende en euforische ervaring die je volledig in vervoering brengt waarbij je helemaal opgaat in het moment. Van Gelato word je helemaal blij en creatief waardoor deze dame prima geschikt is voor avonden met vrienden.

Extra informatie

Merk: No selection

THC: No selection

27%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst: No selection

600 – 650 g/m2

Hoogte: No selection

Bloeitijd: No selection

10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Blue Sunset Sherbert Strain x Thin Mint Girl

Effect: No selection

Euphoria, Happy, Relaxation, Uplifting

Smaak: No selection

Creme, Lavendel, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gelato” te beoordelen