Glue Gelato Automatic

11.0071.50

De originele Glue Gelato was een instant sensatie wereldwijd. Ben je klaar om te genieten van dezelfde genetica maar dan in de zelfbloeiende versie? Glue Gelato Auto is een verrukkelijke mix van gerespecteerde genetica uit de VS en zal je helemaal doen ontspannen. Ze zal haar betoverende magie over je uitstrooien terwijl hemelse gevoelens je lichaam overspoelen. Haar effecten zijn zeer opbeurend, rustgevend en kalmerend. Je kunt volledig op Glue Gelato vertrouwen om je humeur ten goede te veranderen. Koop Glue Gelato Automatic Cannabis Zaden van Barneys Farm bij HollandsHigh Fast & Discrete Worldwide Shipping!

De geniale veredelaars van Barney’s Farm waren onder de indruk van de originele Glue-gelato en besloten er een autoflowering draai aan toe te voegen. Ze namen de ongelooflijke genetica, die werd gebruikt om het origineel te maken, en voegden hun autoflowering krachtpatser toe. Zorgvuldig vermengden ze Gorilla Glue met Gelato en voegden er BF Super Auto #1 aan toe. Zo creëerden ze een door Indica gedomineerde soort die gemakkelijk te kweken is én een krachtige stoot levert. Probeer haar uit en geniet van elite West Coast Genetics met autoflowering eigenschappen.

Hoe kweek je de Glue Gelato Automatic?

Zowel beginnende als ervaren kwekers zullen verliefd worden op het gemak waarmee ze Glue Gelato Auto kunnen kweken. Het origineel van deze dame wordt erg groot, wat betekent dat je haar een beetje moet intomen indien je beperkt bent in ruimte, maar deze auto wordt niet zo hoog en heeft verder niet echt veel aandacht nodig. Haar winterharde genetica maakt haar zeer resistent tegen schimmels, plagen en ziekten. Ze zal zowel binnen als buiten goed presteren en substantiële opbrengsten opleveren die op iedereen indruk zullen maken.

Hou haar binnen op ongeveer 100 cm hoog, dan gaat ze je een opbrengst schenken van zo’n 5 à 600 gram per vierkante meter. Zet je haar in volle grond en je laat haar groeien tot zo’n 120 cm, dan kun je toch wel rekenen op 500 tot 600 gram per plant.

Groei en bloei kenmerken

Glue gelato Auto zal groeien met de kenmerken van een Indica plant en zal dus niet zo hoog worden als haar originele zus. Ze zal een eerder bossig uiterlijk hebben met meerdere takken met een gemiddelde internodale afstand. Er zullen veel toppen verschijnen in de oksels en die zullen leiden tot opbrengsten die je heel tevreden maken.

Smaak van de Glue Gelato Automatic

Ze geeft heerlijke, fruitige, aardse en citrusaroma’s die vergezeld worden door pittige chocoladesmaken met hints van zoete bessen.

Effecten na het roken

Glue Gelato auto is een Indica-dominante soort met 60% Indica en 40% Sativa. Ze zal een uitgebalanceerde high geven die subliem en heel aangenaam voelt. Een paar trekjes van haar rook zullen snel inslaan om je intrigerende hemelse sensaties te bieden die door het lichaam stromen en je volledig ontspannen. Je spieren worden in rust gezet en terwijl een comortabel gevoel je overneemt wil je daarna waarschijnlijk niets meer gaan ondernemen.

Desalniettemin zal deze soort ervoor zorgen dat je al je zorgen laat vallen als haar Sativa-genetica op het toneel verschijnt. Het zal je humeur rustig en kalm maken. Er zal een euforie ontstaan ​​als je gevoelens van geluk de hoogte inschieten. Ze is een magische soort die je humeur zal verbeteren en een slechte dag in een goede zal omtoveren. Het is perfect voor creatievelingen en mensen die het beste uit hun dag willen halen. Je zult haar moeten proberen wil je hare majesteit ervaren.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

23%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

8 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Gorilla Glue x Gelato x Autoflowering

Effect: No selection

Euforisch

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Glue Gelato Automatic” te beoordelen