Kush Mintz

12.0078.00

Enhance your exploration into the world of cannabis with the exceptional Kush Mintz by Barney’s Farm, order your premium cannabis seeds at the Holland’s High webshop!

Verrijk je cannabiservaring met de uitmuntendheid van Kush Mintz van Barney’s Farm, verkrijgbaar bij Holland’s High. Teel, geniet en omarm de beste eigenschappen van deze soort, van groei tot uiterlijk, smaak en effecten. Bestel nu en begin aan een zintuiglijke reis die de kunst van de cannabis teelt belichaamt.

Hoe groeit de Kush Mintz?

Kweek een meesterwerk terwijl je de groei van deze uitzonderlijke dame in de loop van de tijd ziet. Met een sterke en stevige structuur laat Kush Mintz robuuste groei zien, wat zorgt voor weelderig blad en indrukwekkende vertakking. De aanpasbaarheid van deze soort maakt het een uitstekende keuze voor kwekers van alle niveaus, waarbij ze beloond worden met genereuze opbrengsten en onwrikbare kwaliteit. Terwijl Kush Mintz zich ontwikkelt, komen haar rijke groene bladeren en kenmerkende toppen samen tot een boeiend canvas dat het hoogtepunt van cannabis teelt vertegenwoordigt.

Bloei en uiterlijk van de Kush Mintz

Ervaar de magie van Kush Mintz wanneer deze de bloeifase ingaat, wat doorgaans gebeurt rond 9-10 weken na de overgang van de vegetatieve groei. Het wachten is de moeite waard, want de bloeiperiode onthult een adembenemend schouwspel. Verbaas je over de aanblik van met hars doordrenkte toppen die glinsteren als kostbare edelstenen. De bloemen van Kush Mintz vertonen een rijke dichtheid, een bewijs van haar uitzonderlijke cannabinoïdegehalte. Duik in de wereld van schoonheid terwijl trichomen de toppen bedekken, waardoor je betoverd wordt door haar hypnotiserende uiterlijk.

Smaak en geur

Verwen je zintuigen met een symfonie van smaken en aroma’s met Kush Mintz. Bereid je smaakpapillen voor op een exquise mix van zoete en aardse tonen, met een heerlijk vleugje verfrissende munt bij het uitademen. Het smaakprofiel is een harmonieuze dans van smaken, waardoor een boeiende ervaring ontstaat die op je gehemelte blijft hangen. Terwijl je elke inhalatie savoureert, laat je betoveren door het aromatische medley van kruidige munt en subtiele citrus, wat zorgt voor een uitnodigende sfeer die het toneel vormt voor een ongeëvenaarde rookervaring.

Effecten bij het roken van Kush Mintz

Kush Mintz levert een evenwichtige en plezierige high, waardoor het een verleidelijke keuze is voor zowel ontspanning als creativiteit. Met een genetische samenstelling die iets naar indica dominantie neigt, biedt deze soort een kalmerend en rustgevend effect dat het lichaam omhult. THC-gehaltes in Kush Mintz liggen doorgaans tussen 18% en 22%, waardoor een krachtige ervaring wordt gegarandeerd. De effecten beginnen met een zachte euforie die de geest opbeurt, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor kalmte en stressverlichting. Verwen jezelf met Kush Mintz voor een evenwichtige ervaring die het beste van sativa en indica genetica biedt.

Extra informatie

Merk: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst: No selection

600 – 650 g/m2

Hoogte: No selection

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Critical Kush x Mintz

Effect: No selection

Blij, Lichamelijke Ontspanning, Opbeurend

Smaak: No selection

Dennen, Koffie, munt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kush Mintz” te beoordelen