Moby Dick

12.0078.00

De Moby Dick wietsoort is één van de sterkste sativa-soorten aller tijden met een ongelooflijk THC-gehalte van 27%. Het is bij lange na niet een soort om te proberen als je een nieuweling bent, maar ervaren gebruikers kunnen zich verheugen in de energieke en euforische high die reeds volgt na een paar trekjes van deze prachtige dame. Deze soort smaakt ook erg verfrissend – met tonen van vanille, dennen en munt!

Voor een cannabissoort die zo briljant is en zoveel in huis heeft om met de wereld te delen, is het alleen maar logisch dat ze genoemd werd naar één van ’s werelds grootste zoogdieren, de walvis. Deze strain doet je misschien meteen terugdenken aan de dagen waarop je in de middelbare school de banken versleet, toen de paperback klassiekers met dezelfde naam vaak een verplichte leesopdracht waren voor de meeste tieners. Maar gelukkig is de wietversie heel wat leuker en zul je zeker niet uit verveling in slaap vallen.

Moby Dick is gekweekt uit twee iconische marihuana-oudersoorten en is een genetisch meesterwerk van de kruising tussen White Widow en de sativa Haze. Deze twee klassiekers werden samengevoegd door enkele geniale wetenschappers in Barney’s Farm.

Hoe kweek je de Moby Dick?

Deze soort is echt niet alleen een genot voor de consument, maar ook voor jou als teler. Ze is relatief eenvoudig te kweken, aangezien ze een hoge weerstand heeft tegen schimmels, meeldauw en ziekten. Ze bedankt je ook voor je goede zorgen met een bovengemiddelde opbrengst. Het vereist echter wat meer zorg en onderhoud indien je verschillende plantjes kweekt, maar dat is altijd zo voor de meeste professioneel gekweekte cannabisgewassen.

De plant is geclassificeerd als een sativa, dus zoals verwacht wordt ze vrij hoog en heeft ze een geschikte kweektent of ruimte nodig om te bloeien. Door haar lengte is het misschien slim om Moby Dick buiten te kweken indien de weersomstandigheden het uiteraard toelaten. Buiten gekweekte planten hebben zonnige en warme mediterrane weersomstandigheden nodig, waar ze veel zonlicht en stralen kunnen absorberen.

Bloeitijd en verzorging

De plantjes kunnen binnen goed gedijen, maar alleen indien er voldoende gecontroleerde verlichting is, een goede ventilatie en een standvastige temperatuur. Omdat Moby Dick zo’n groot groeiend sativa-gewas is, kan regelmatig trimmen en verzorgen haar helpen om haar eigen gewicht te dragen, wat leidt tot een gezond en bloeiend eindresultaat waar niet alleen de consument maar ook jij als kweker van profiteert.

Qua uiterlijk zijn de toppen dik en compact, zoals klassiek is bij een sativa soort. Ze tonen verschillende tinten groen, variërend van licht tot donker, met donker oranje stampers die zich uitstrekken en kronkelen tussen de suikerblaadjes. Want, zelfs de kleine bladeren zijn ook zwaar bedekt met kristallen en trichomen, die een deel van het omvangrijke THC-gehalte van de plant leveren. De dichtheid van deze kristallen bootst de eerste nachtvorst van het jaar na, schitterend en glanzend in het licht.

De typische bloeiperiode van Moby Dick is 9-10 weken, waarbij de oogst buiten begin oktober valt. Je mag je verwachten aan een opbrengst van 550 gram per vierkante meter indien je ze binnen hebt staan en indien ze in volle grond geplant werden aan anderhalve kilo per plant.

Smaak van de Moby Dick

De smaak van deze dame lijkt sterk op haar geur, met wat extra hints maar dan sterker. De aanwezigheid van citroen is heel opvallend, maar wordt verzacht met zoete en romige vanille, plus subtiele toetsen van dennenhout. Bij het in- en uitademen is de rook zacht en niet overweldigend, dus verwacht niet dat je je longen gaat uithoesten als je een paar trekjes neemt.

Effecten van de Moby Dick

Je zou wel kunnen zeggen dat Moby Dick één van de meest productieve en energetisch inspirerende cannabissoorten is. Ze verstaat de kunst om een ​​glimlach op je gezicht te toveren en negatieve energie te verdrijven waarbij deze omgezet wordt in een positieve sfeer van tevredenheid en rust. Hoewel deze dame je energie geeft, is ze tegelijkertijd ontspannend, wekt ze een euforisch gevoel op en creëert ze de juiste omgeving om je creativiteit te laten stromen.

Moby Dick zorgt voor zelfvertrouwen en rust in je hooft die je dat extra zetje geeft dat je nodig hebt om moeilijke klussen op te knappen en de dingen te doen die je altijd al graag had willen doen, maar waarvoor je niet echt de energie had. De high is eveneens cerebraal en bruisend, creëert prachtige pieken van opbeurende gelukzaligheid, laat onmiddellijk spanningen, angsten en stress los en opent het hart voor liefde, mededogen en zorgzaamheid. Om die reden kun je deze soort ook gebruiken wanneer je nood hebt aan de medicinale kant van cannabis.

Extra informatie

Merk: No selection

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

70 – 80 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Haze x White Widow

Effect: No selection

Blij, Creatief, Euforisch

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moby Dick” te beoordelen