Moby Dick Auto

12.0078.00

Als je fan bent van grote opbrengsten en een hoog THC-gehalte, dan is Moby Dick dé perfecte soort voor jou. Deze ongelooflijke dame die nieuw op de markt is, bestaat nog niet zo lang. Ze zal alle wensen van een gedreven cannabisgebruiker vervullen met hoge prestaties in de kweekruimte of in de tuin. Ze zal in relatief korte tijd groeien en je rijkelijk belonen met overvloedige oogsten. Het beste van alles is dat deze soort makkelijk verkrijgbaar is, dus je hoeft er niet geobsedeerd door te raken. Bestel nu je zaden bij Hollands High en koop je Moby Dick tegen lage prijzen.

Moby Dick is de perfecte soort voor iedereen die een hoogrenderende Sativa-dominante soort wil planten en oogsten. Ze werd ontwikkeld door de geniale telers van Barney’s Farm en heeft een ongelooflijk hoog THC-gehalte. De veredelaars kozen White Widow en Haze om deze magische Moby Dick te creëren. Na verschillende kruisingspogingen kwamen ze met een soort die een zeldzame ervaring biedt en door zoveel mogelijk mensen moet worden geproefd.

Hoe kweek je de Moby Dick Auto?

Hoewel Moby Dick Auto veel bloemen produceert en alle eigenschappen heeft van een soort die niet zo makkelijk te telen is, hoef je deze dame niet heel veel aandacht te geven als je haar in je kweekruimte of tuin wilt houden. Dit maakt haar ideaal voor zowel ervaren als beginnende kwekers. Ze zal hoog uitgroeien en zowel binnen als buiten goed presteren. Als je haar lengte en prestaties verder wilt beïnvloeden, kun je wat LST of andere technieken gebruiken om haar hoogte in te dijken en het aantal toppen te vermeerderen.

Hou je je plantjes binnen dan kun je toch algauw rekenen op een hoogte van 130 cm, buiten rijzen deze dames makkelijk tot wel 240 cm. Wat de oogst betreft ga je binnen ongeveer 700 gram per vierkante meter kunnen verzamelen en buiten wel tot 2 kg. Per plant.

Bloeiperiode van Moby Dick Auto

Moby Dick heeft een grote internodale afstand. Dit zorgt ervoor dat de takken en bladeren niet dicht op elkaar gepakt zijn. Tijdens de bloeiperiode gaan ze verschillende toppen vertonen. Vanaf het moment dat je je plantje in de bloei laat gaan, tot het moment dat je het kan oogsten, mag je rekenen op 63 tot 70 dagen in tijd. Dit maakt dat je rond oktober je eerste plantje kunt gaan knippen.

Smaak van de Moby Dick Auto

Zodra die toppen zijn verzameld, gedroogd en uitgehard, zijn ze klaar om ervan te genieten. Nadat je talloze stash-potten hebt gevuld, is het tijd om te proeven wat ze te bieden heeft. Moby Dick pronkt met sterke citrus-, dennen- en vanilletonen die feilloos in haar smaak overgaan. Of je ze nu rookt of verdampt, de smaken zijn makkelijk te herkennen, wat zorgt voor een heerlijke ervaring.

Effecten na het roken

Moby Dick is een THC-krachtpatser die indruk zal maken op de meest ervaren roker. De soort zit met haar 27% boordevol THC en levert haar Sativa-dominante effecten onmiddellijk op. De high zal je niet knock-out slaan, maar zal een verkwikkende head high opwekken. Je zult een snelwerkende euforische rush opmerken die je enkele uren energiek, betrokken en creatief zal houden, vooral als je verder blijft roken.

Bovendien is het bekend dat de soort medicinale eigenschappen heeft voor mensen die met medische problemen te kampen hebben. De cerebrale high is perfect voor mensen die lijden aan gedachtegerelateerde problemen zoals angst, stress en depressie. Het verbeteren van je stemmingen en het gevoel van geluk dat deze dame je schenkt zijn perfect voor iedereen die minder stress wilt ervaren.

Extra informatie

Merk: No selection

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

17%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

10 – 11 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Haze x White Widow Auto

Effect: No selection

Blij, Energie, Opbeurend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moby Dick Auto” te beoordelen