OG Kush

12.0078.00

De complexe genetische samenstelling, het uitgesproken terpenenprofiel en de robuuste THC-niveaus maken dit tot een verleidelijke soort die simpelweg onmogelijk te weerstaan ​​is. Koop OG Kush Cannabis zaden van Barney’s Farm online bij HollandsHigh – Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Het is tijd om te genieten van de weelderige allure van deze OG Kush-soort, een gerenommeerde cannabissoort met een sterke genetische stamboom. Een gebalanceerde kruising tussen Chemdawg, Lemon Thai en Hindu Kush. De complexe chemische samenstelling en het duidelijke terpeenprofiel van deze soort maken haar tot een eeuwige favoriet onder cannabisliefhebbers. De ongeëvenaarde kracht van onze OG Kush-soort is gewoonweg onweerstaanbaar, let op haar THC-niveaus die variëren van 23% tot een verbazingwekkende 26%. De indica-genetica maakt het een ideale wietsoort voor mensen die op zoek zijn naar diepe ontspanning en pijn- en stressverlichting. Met haar robuuste en langdurige effecten is deze opmerkelijke soort een favoriet onder doorgewinterde gebruikers. Geniet van het unieke terpenenprofiel van OG Kush, een geur die ongeëvenaard is onder de cannabissoorten. De prikkelende aanwezigheid van myrceen, limoneen en caryofylleen dragen bij aan het aardse en doordringende aroma. Geef je over aan het bedwelmende genot van deze originele OG Kush-genetica van Barneys Farm, een soort die je meeneemt op een reis van puur genot.

Groeihoogte van OG Kush

Bij binnenkweek kan OG Kush een hoogte bereiken van 1m tot 1,20m buitenkweek torenhoge hoogten van 1,5m tot 2,5m

Bloeicyclus en oogst

Ervaar het pure plezier OG Kush met een snelle bloeicyclus die slechts 55 tot 65 dagen duurt. Hierdoor kun je als kweker eerder van de schoonheid van haar bloemen genieten dan bij sommige andere soorten. Ze zal je een verbazingwekkende 550g/m² schenken aan het eind van haar bloeitijd wanneer je haar binnen kweekt. Bij buitenteelt kan het gewicht oplopen tot 1,5kg wat deze dame vooral populair maakt bij buiten boeren.

Smaak van de OG Kush

Zoals reeds aangehaald draagt de aanwezigheid van myrceen, limoneen en caryofylleen bij aan het aardse en doordringende aroma van deze soort. Rookt iemand in je buurt OG Kush, dan ga je haar geur van Skunk, citrus en aardetonen meteen herkennen. Haar smaak laat je ook citrus, dennen en kruiden proeven.

Effecten van de OG Kush

Deze dame gaat meteen in je hoofd zitten en geeft je een ontspannen maar opbeurend gevoel. Een perfecte soort om te gebruiken voor of tijdens sociale evenementen en iets minder geschikt als slaapmiddel.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

23%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst: No selection

600 g/m²

Hoogte: No selection

100/120 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x

Effect: No selection

Blij, Ontspannend, Sociaal, Cerebraal

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Skunk, Zuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “OG Kush” te beoordelen