OG Kush Auto

11.0071.50

Als je op zoek bent naar een sterke, hoogproductieve soort met een beroemde stamboom, dan is OG Kush Auto de soort voor jou.
Ervaar de legendarische OG Kush op een nieuwe manier met de krachtige en gemakkelijk te kweken OG Kush Auto. Koop OG Kush Auto Cannabis zaden van Barney’s Farm online bij HollandsHigh – Snelle en discrete wereldwijde verzending!

OG Kush Auto is het resultaat van een briljante kruising tussen OG Kush en BF Super Auto #1. Deze indica-dominante soort heeft een bloeicyclus van 75 dagen en een THC-gehalte dat schommelt tussen 20 en 24%. Deze sterke soort staat bekend om haar kalmerende en rustgevende effecten op lichaam en geest, waardoor ze een uitstekende keuze is voor iedereen die rust en ontspanning nodig heeft. Met een gemiddelde hoogte is OG Kush Auto een populaire keuze voor wietkwekers, met of zonder ervaring, vanwege de befaamde effecten, geweldige output en de eenvoud van het kweken. Wat haar smaak betreft is OG Kush Auto een soort voor de echte connaisseurs, met haar aardse, dennenachtige geur en uniek smaakprofiel. Haar krachtige effecten kunnen nuttig zijn bij het behandelen van chronische pijn, angst en slapeloosheid.

Groei en hoogte van OG Kush Auto

Kweek je Lemon Haze Auto tot een volwassen plant en je zult een opvallende verschijning opmerken die ongeveer 90 tot 100 cm hoog wordt. De paarse bladeren contrasteren prachtig met sprankelende, zilverachtige toppen. Ongebruikelijk voor een sativa-dominante hybride is dat ze een bossig uiterlijk krijgt maar dit maakt haar ideaal voor de binnenkweek, het balkon of terras. Haar goede weerstand tegen ongedierte en ziekten is een ander pluspunt voor, met name, buitenkwekers.

Bloei en opbrengt

9 tot 10 weken heeft het zaadje nodig om uit te groeien tot volwassen plant. Binnen produceert OG Kush Auto een verbazingwekkende 500g/m². Buiten in volle grond gekweekt zal ze je belonen met zo’n 200 tot 300g per plant.

Smaak en geur van OG Kush Auto

De zure Citrus smaak, gemengd met aardetonen, dennenhout en skunk maken van deze soort een zeer smakelijke wiet om te roken en te vapen.
Het aroma is meer aards, bedompt met een scherpe skunkgeur, citroen en diesel.

Effecten van de OG Kush Auto

Wie houdt van een cerebraal gevoel van euforie die tegelijkertijd opbeurend is en je blij maakt, zal zweren bij deze soort. Maak het jezelf gezellig, nodig iemand uit om mee te chillen en je zult zien dat je samen een fantastische tijd beleeft.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

24%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst: No selection

500 g/m²

Bloeitijd: No selection

10 – 11 weken

Genetische achtergrond: No selection

OG Kush Strain x BF Super Auto #1

Effect: No selection

Blij, Euforisch, Lichamelijke Ontspanning, Ontspannend, Cerebraal

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Skunk, Zuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “OG Kush Auto” te beoordelen