Pineapple Chunk

14.0091.00

Ananas Chunk is een strain die voor 80% neigt naar Indica. Ze is een kruising van 3 ongelooflijke strains, samengevoegd om een gemakkelijk te kweken strain te creëren die compact groeit. Ze zal cerebrale energie bieden, milde euforie en een ongelooflijke lichamelijke high, ondersteund door een indrukwekkend THC-gehalte van 25%. Bestel vandaag nog je Ananas Chunk zaden bij onze Hollandshigh SeedShop!

Ananas Chunk: Krachtige Indica met Heerlijke Smaak

Ananas Chuck van Barney’s Farm heeft sinds haar release op de markt erkenning gekregen. Ze werd in 2009 uitgeroepen tot de Beste Indica op de High Times Cannabis Cup, en dat is niet voor niets. Ze heeft ongelooflijke smaakterpenen en bevat een zeer hoog THC-gehalte van 25%. Ze is het resultaat van de hybridisatie van drie gerespecteerde strains: ananas, Skunk #1 en Cheese.

Rookverslag/Effecten van Ananas Chunk

Ananas Chunk zal een zware lichamelijke high en een milde euforische high leveren, die doen denken aan een hybride. Ze slaat hard en snel toe, met effecten die worden ondersteund door 25% THC. In het begin zal het roken energie bieden waardoor je je fris voelt, gevolgd door een euforie die je stemming verbetert en je gelukkig maakt. De algehele sensatie is een verkwikkende ervaring.

Bijna onmiddellijk daarna gaat er een warme sensatie door je lichaam en ontspannen je spieren. Het zal een krachtige lichamelijke high teweegbrengen, gekenmerkt door ontspanning en comfort. Het kan gemakkelijk leiden tot een bankblokkade. De strain is ideaal voor gebruik ’s avonds om een lange dag af te sluiten of om de juiste stemming te vinden voor een veeleisende hobby. Ze is ook ideaal voor mensen die te maken hebben met stress en angst, omdat haar high de zenuwen kan kalmeren en slapeloosheid kan veroorzaken.

Uiterlijk, Geur en Smaak van Ananas Chunk

Ananas Chunk zal groeien met de typische Indica-structuur en zal een kort en gedrongen uiterlijk hebben. Ze zal verschillende zijtakken hebben met talloze toppen die glinsteren van trichomen.

De geur en smaak van Ananas Chunk vallen meteen op bij het aansteken van haar toppen. Ze geeft aardse Cheese- en Skunksmaken, versterkt door de charmante aard van zoete ananas. De smaak is heerlijk en uniek en bevat aardse smaken, ondersteund door een smakelijke ananasnasmaak.

Kweekverslag van Ananas Chunk

Ananas Chunk is een goede keuze voor beginnende kwekers en commerciële producenten. Ze doet het goed op zichzelf en past bij iedereen met beperkte tijd om zich te concentreren op de groei van de plant. Ze heeft sterke genetica die haar zeer resistent maken tegen schimmel, ongedierte en ziekten. Kweek haar binnen of buiten, en ze zal een aanzienlijke beloning opleveren.

Wat je kunt verwachten:

  • 55 tot 60 dagen bloeitijd
  • Oogstmaand september
  • Binnen- en buitenhoogtes van 90 tot 100 cm
  • Binnenopbrengst tot 600 gram per vierkante meter

Bestel vandaag nog je zaden en laat deze fruitige favoriet je verrassen en een glimlach op je gezicht toveren.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

90 – 100 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Pineapple x Skunk #1 x Cheese

Effect: No selection

Blij, Euforisch, Ontspannend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Kaas, Tropisch

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pineapple Chunk” te beoordelen