Pineapple Express Auto

14.0091.00

Liefhebbers van autoflowering strains hebben iets om blij over te zijn, want Barney’s Farm heeft Pineapple Express Auto op de cannabismarkt en in de schappen gebracht. Ze is een verre verwant van de ongelooflijke Pineapple Chunk en is een kruising van ananas met Skunk #1 en Cheese. Ze zal kort en compact groeien, net als elke andere Indica, en in een gemiddeld aantal weken bloeien. Pineapple Express Auto biedt een rijk smaak- en geurprofiel met zoete ananasnoten, samen met een stressverlagende rustige en milde high. Bestel vandaag nog je zaden en geniet van een sensuele Indica-high.

Pineapple Express Auto Sensuele, Supersnelle Indica Autoflower

Barney’s Farm behoort tot de topveredelaars van autoflowers, en in dit geval hebben ze alles goed gedaan. De veredelaars besloten om een autoflower-versie van de beroemde Pineapple Chunk te creëren. Ze kozen voor hoogwaardige ruderalis-genetica die ze toevoegden aan het origineel. Het resultaat was een hybride met snellere bloeiperiodes en geen afhankelijkheid van specifieke lichtperiodes. Haar effecten zijn perfect voor Indica-liefhebbers.

Rookverslag/Effecten van Pineapple Express Auto

Pineapple Express Auto is een 70% Indica strain die krachtige Indica-effecten levert, met enkele Sativa-effecten die zich laten zien. Ze houdt niet in en treft je bijna onmiddellijk na de eerste hijs. Een warmte omhult je lichaam terwijl je spieren ontspannen en je overal comfortabel voelt. De lichamelijke high is intens en kan je een tijdje op de bank houden.

Bovendien biedt na het je na roken een sensuele kalmte die vrede en rust in je hoofd brengt. Je geest zal elke negatieve gedachte loslaten. Gebruikers hebben stressverlichting ervaren na het roken van Pineapple Express Auto. De rook is mild en stelt je in staat om te ontspannen na een zware taak of een lange werkdag. Rook haar ’s avonds om ongehinderd van haar effecten te genieten en ten volle van haar te genieten. Mensen met slapeloosheid zullen veel baat hebben bij het roken ervan, omdat ze slaap kan opwekken.

Uiterlijk, Geur en Smaak van Pineapple Express Auto

Pineapple Express zal kenmerken vertonen die doen denken aan een echte Indica soort. Bij volwassenheid zal ze korte hoogtes bereiken, gekenmerkt door talrijke zijtakken die haar bossig maken. Tijdens de bloei zullen toppen op de takken verschijnen. Ze zullen uitgroeien tot aantrekkelijke en zoetgeurende toppen.

De smaak en geur van Pineapple Express Auto

zijn rijk aan terpenen en hebben exotische noten. De geuren zijn zo lekker als parfum, met heerlijke ananas- en tropische vruchtenaroma’s. De smaak zal rijke, tropische en intense ananassmaken hebben. het roken is heerlijk en zal de lichamelijke high complementeren.

Kweekverslag van Pineapple Express Auto De autoflower-genetica in Pineapple Express Auto maken de plant gemakkelijker te kweken en te beheren. Ze zal vriendelijk zijn voor beginnende kwekers en zal het goed doen zonder hulp. Ze doet het zowel binnen als buiten goed.

Wat je kunt verwachten:

  • 60 tot 65 dagen bloeitijd
  • 110 cm hoogte binnen en buiten
  • Binnenopbrengst van 550 tot 600 gram per vierkante meter
  • Buitenoogst van 50 tot 100 gram per plant

Bestel je zaden en ervaar de kracht van de ananas met deze sensuele, supersnelle Indica autoflower.

Extra informatie

Merk: No selection

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

14%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

100 – 110 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Pineapple Express x Autoflowering

Effect: No selection

Blij, Energie, Ontspannend

Smaak: No selection

Citrus, Fruitig, Tropisch

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pineapple Express Auto” te beoordelen