Purple punch x Lemon Drizzle

14.0091.00

Voldoe aan je diepste verlangens door begin oktober je eigen Purple Punch x Lemon Drizzle-cannabiszaad te oogsten en jezelf onder te dompelen in een wereld van pure botanische gelukzaligheid. Koop Purple punch x Lemon Drizzle Cannabis zaden van Barney’s Farm online bij HollandsHigh – Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Ziehier het ontzagwekkende en verleidelijke Purple Punch x Lemon Drizzle cannabiszaad van Barneys Farm! Met haar genetisch transcendente samenstelling van Lemon Drizzle X Purple Punch is deze soort een botanisch meesterwerk dat zelfs de meest verfijnde connaisseurs in een staat van euforische gelukzaligheid brengt. Geniet van de zintuiglijke symfonie van deze Indica-dominante soort, met een THC-concentratie van 24 tot 26% die een diep ontspannende en rustige ervaring zal bieden en je meevoert naar de hogere regionen van extase. De korte bloeiperiode lijkt een nanoseconde in tijd, waardoor je snel en efficiënt je eigen batch van deze weelderige soort kunt kweken. Je zult versteld staan ​​over de enorme omvang van de overvloedige opbrengst. Dit cannabiszaad is de belichaming van pracht en biedt een ongeëvenaarde overvloed aan bladeren die zowel robuust als mooi zijn.

Hoe hoog groeit de Purple punch x Lemon Drizzle

Deze dame zal je verleiden met haar robuust uitziende bladeren terwijl ze, bij buitenteelt, torenhoge hoogten bereikt van 1,5 m tot 1,8 m.

Bloeitijd en opbrengst

Na 60 tot 65 dagen bloeitijd bij binnenteelt, zal ze je gul verrassen met een oogst van tot wel 650g/m² en tot een verbazingwekkende 1,5 kg wanneer ze buiten wordt gekweekt.

Smaak van Purple punch x Lemon Drizzle

Verwacht een explosie van zoetheid verweven met een scherp kantje dat verder wordt versterkt door aardse ondertonen. Hierdoor zal je de perfecte synergie van smaak proeven die je zintuigen zeker zal weten te boeien. Hou je van bosbessentaart met een zurige ondertoon en vanille, dan ga je deze dame ongetwijfeld een lekker snoepje vinden!

Effecten van Purple punch x Lemon Drizzle

Naast de overheerlijke smaak zijn de effecten van deze soort ook niet te versmaden. Verwacht je aan een gevoel van euforie, blijheid, gemotiveerdheid en goede zin terwijl je je toch helemaal ontspannen voelt. Prima gezelschap voor wie graag deelneemt aan sociale evenementen of met vrienden samen lekker wil sparren en relaxen.

Extra informatie

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purple punch x Lemon Drizzle” te beoordelen