Runtz

14.0091.00

Geef jezelf vandaag nog over aan de betoverende juwelen van onze Runtz-soort! Ervaar de betoverende allure van Runtz, de premium hybride soort met hoge THC-gehaltes en zoete, fruitige terpenen. Koop Runtz Cannabis zaden van Barney’s Farm online bij HollandsHigh – Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Laat je zintuigen prikkelen met de allure van onze Runtz-soort, een hybride die de belichaming is van eersteklas cannabis. Deze verleidelijke soort is het resultaat van een kruising tussen twee klassieke cultivars, Zkittlez en Gelato, wat resulteerde in een goddelijke creatie die je ongetwijfeld zal betoveren. Runtz is een snelgroeiende plant maar laat je echter niet voor de gek houden door haar formaat. Deze prachtige plant staat bekend om haar ongelooflijk hoge THC-gehalte, variërend van 25 tot een verbluffende 29%. Geniet van het zoete en fruitige aroma van Runtz’ terpenen, met een prikkelende hint van zure citrus die lang na de eerste trek in de mond blijft hangen bewijst haar capaciteit van een ongeëvenaarde zintuiglijke ervaring. Haar unieke terpenenprofiel, krachtige THC-percentages en hoge opbrengsten zijn zeker de moeite waard om te ervaren.

Groeihoogte en kenmerken

Binnen zal ze een bescheiden hoogte halen van 0,9 tot 1,10 m maar buiten kan deze dame uitgroeien tot een ware mastodont van 1,5 m tot 2 m hoog. Dikke en harsachtige toppen die zowel visueel aantrekkelijk als krachtig zijn zullen haar takken verzwaren. Toppen die bedekt zijn met een stevige laag trichomen, waardoor ze een glinsterende ijzige look krijgen die je zintuigen zeker zullen boeien.

Bloeitijd en opbrengst van Runtz

Runtz rijpt in slechts 55-60 dagen en geeft na die bloeiperiode een indrukwekkende oogst van 550g/m² bij binnenteelt. Schrik niet, de oogst buiten kan oplopen tot 5 kg per plant! Dit maakt deze soort ontzettend gegeerd bij telers die professioneel bezig zijn met het kweken van buitenwiet.

Smaak en geur van Runtz

Ben je een liefhebber van zoete smaken maar kun je dieseltonen en skunk ook waarderen, dan gaat deze dame zeker bij jou in de smaak vallen. Het aroma heeft ook iets van zoet fruit met een tikkeltje diesel.

Effect en gevoel van Runtz

Rook haar en je zult een gevoel van pure ontspanning binnen voelen sluipen die je euforisch maakt, goede zin geeft en een ware boost is voor je creativiteit. Niet echt een soort om te roken als je van plan bent om daarna naar bed te gaan.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

29%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst: No selection

600 g/m²

Hoogte: No selection

90 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Zkittlez Strain x Gelato Strain

Effect: No selection

Creatief, Euforisch, Ontspannend, Opbeurend

Smaak: No selection

Diesel, Tropisch, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Runtz” te beoordelen