Sour Diesel Auto

12.0078.00

De Sour Diesel Auto is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, smakelijke en stimulerende soort die in slechts een paar weken klaar is. Dus waarom wachten? Ervaar zelf de unieke kracht van Sour Diesel Auto en bestel vandaag nog je zaden! Koop Sour Diesel Auto Cannabis zaden van Barney’s Farm online bij HollandsHigh – Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Klaar voor een supersonische soort die niet enkel je zintuigen prikkelt maar ook je geest en lichaam energie geeft? Zoek niet verder dan Sour Diesel Auto, de sativa-dominante hybride die de wereld van autoflowering cannabis stormenderhand verovert. Ze is ontstaan ​​door de klassieke Sour Diesel te kruisen met de krachtige BF Super Auto #1. Sour Diesel Auto pronkt met een indrukwekkend THC-gehalte van 23% waardoor je je zeker gemotiveerd en gefocust zult voelen. Binnenkwekers houden van deze wiet vanwege de snelle bloeiperiode. Het parfum van Sour Diesel Auto is even kenmerkend als sterk en prikkelt de neus met hints van aardse citrus en diesel en geven een fantastische high. Als je van de originele Sour Diesel houdt, ga je helemaal weg zijn van Sour Diesel Auto.

Hoe groeit de Sour Diesel Auto?

Door haar sativa-roots, groeit Original Auto Sour Diesel uit tot een middelhoge plant van 1,20 m, en ontwikkelt ze veel zijtakken. Kweek je binnen en heb je niet zoveel ruimte, overweeg dan zeker low stress training (LST), en de soort zal dan bijzonder grote toppen produceren en je grote opbrengsten geven. Ze ontwikkelt veel suikerblaadjes, waardoor deze plant zeer bruikbaar voor hasj en andere concentraten. Je kunt haar ook buiten kweken maar dan heeft ze een warm klimaat nodig al zal ze koelere nachten verdragen. Ze houdt van veel voedingsstoffen terwijl ze groeit, dus wees er gul mee!

Bloeitijd en oogst

Na 70 dagen kun je indrukwekkende opbrengsten van wel 550 tot 600g/m² oogsten bij binnenteelt. Sour Diesel Auto levert bij buitenteelt in volle grond ook nog indrukwekkende opbrengsten die variëren tussen 180gr en 250gr per plant, uiteraard gekweekt onder ideale omstandigheden.

Smaak van Sour Diesel Auto

Wanneer je Auto Sour Diesel in je joint of vaper gebruikt, ga je een mengeling proeven van verschillende brandstoftonen, vermengd met de heerlijke geur en smaak van sandelhout, aardse en peperachtige tonen en zure tonen van citrus.

Effecten na het roken

Auto Sour Diesel kan verrassend uit de hoek komen en veel op Kush lijken, maar laat je hierdoor niet voor de gek houden. Haar effect begint met een stijgende, opbeurende, cerebrale toon, waarin je vlagen van energie en creativiteit zult voelen die je helder en gefocust houden. Na enige tijd verandert dit in een meer kalmerende en dromerige roes. Ze is een geweldige soort om overdag te gebruiken, fantastisch als metgezel tijdens creatieve activiteiten zoals muziek maken of gamen, en ze is prima geschikt om samen met vrienden van te genieten.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sour Diesel Auto” te beoordelen