Strawberry Cheesecake Auto

12.0078.00

Ben je op zoek naar een cannabis hybride die effecten uit de Indica en Sativa werelden levert? Bij Holland’s High bieden we je de geweldige Strawberry Cheesecake Auto van Barney’s Farm. Het is een 70% Sativa en 30% Indica die de gebruiker zowel lichamelijke als mentale effecten zal geven. De Strawberry Cheesecake Auto groeit snel en heeft niet continu licht nodig om te bloeien. Verwacht weinig tot geen inspanning van jouw kant en bereid je voor op een rijke oogst.

Ontspannend en een Mentale Opkikker

Barney’s Farm gaat door met zijn streven om eersteklas cannabissoorten aan gebruikers te leveren met Strawberry Cheesecake Auto. De makers kwamen met baanbrekende genetica na verschillende selectieve kruispogingen met variëteiten rijk aan aardbeienterpenen. Ze kozen voor een Strawberry Pie fenotype dat ze kruisten met Afghan OG. De twee ouders gaven hun ongelooflijke genetica door. Later kruisten ze het product met Barneys Farm Super Auto #1. Ze kan goed groeien in verschillende omgevingen.

Effecten van Strawberry Cheesecake Auto

Strawberry Cheesecake Auto geeft je effecten van beide werelden. De soort komt geladen met 70% Indica en 30% Sativa, waardoor het de perfecte soort is voor liefhebbers van hybriden. De soort bevat ongeveer 20% THC en 1% CBD. Het THC-effect treedt kort na de eerste paar trekjes in werking en levert een rustgevende en opwekkende mentale high op. Je stemming zal verbeteren terwijl euforie je lichaam overneemt.

Een korte tijd later zul je merken dat je spieren ontspannen, omdat de Indica-effecten beginnen te verschijnen. Je zult het gevoel hebben dat je lichaam is omhuld door een grote zware deken op een koude avond. Je zult het gevoel hebben dat je lang op de bank wilt blijven zitten, want er treedt een couch-lock in. Bovendien wordt de soort gebruikt om verschillende patiënten te helpen bij het bestrijden van bepaalde symptomen. Het verdoven van het lichaam is ideaal voor patiënten met chronische pijn. Het helpt ook bij het bestrijden van migraine en het bevorderen van slaap.

Uiterlijk, Smaak en Geur van Strawberry Cheesecake Auto

Strawberry Cheesecake Auto zal groeien als een Indica en relatief korte afmetingen hebben. Ze zal korte internodale ruimtes hebben met toppen die tijdens de bloeiperiodes verschijnen. De algemene geur en aroma van de soort zijn aardbei en kaas.

Kweekverslag van Strawberry Cheesecake Auto

Wat betreft snelheid is er niets dat Strawberry Cheesecake Auto kan overtreffen. Ze heeft een vegetatieve periode van drie weken en gaat over naar de bloeifase. Ze groeit kort en is ideaal voor discrete kwekers. Ze heeft ook sterke genetica, waardoor ze gemakkelijk te kweken is. Ze is geschikt voor beginnende kwekers en is van nature bestand tegen schimmel en ongedierte.

Wat je kunt verwachten: 60 tot 70 dagen bloeitijd Binnen en buitengroeihoogte van 70 tot 90 cm Binnenopbrengst van 550 gram per vierkante meter, Gemiddelde opbrengst buiten en Groei in verschillende omstandigheden, inclusief koude omgevingen Haal vandaag nog deze ongelooflijke hybride in de Holland’s High Webshop.

Extra informatie

Merk: No selection

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

10 – 12 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

WW x Cheese x Chronic

Effect: No selection

Blij, Ontspannend, Opbeurend

Smaak: No selection

Berries, Kaas, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Strawberry Cheesecake Auto” te beoordelen