Tangerine Dream Auto

9.0039.00

Tangerine Dream Auto werd direct een favoriet onder liefhebbers van hybriden nadat ze werd geïntroduceerd in de cannabisgemeenschap. Ze is een prijswinnende strain die is afgeleid van prijswinnende genetica, Tangerine Dream, ontstaan door het kruisen van Afghan, G13 en Neville’s A5 Haze. De kwekers bij Barney’s Farm voegden Autoflower #1 toe aan de mix en creëerden de autoflower-versie.

Tangerine Dream Auto Smaakvolle Terpenen en Gebalanceerde Effecten

Tangerine Dream Auto is een strain die is ontwikkeld als blijk van waardering voor liefhebbers van autoflowering door Barney’s Farm. Ze is een auto-variant van een klassieker met effecten uit zowel de Indica- als de Sativa-wereld. Ze is gemakkelijk te kweken en zowel beginnende als ervaren kwekers zullen plezier beleven aan deze plant. Ze heeft een relatief lange bloeiperiode en blijft compact, waardoor ze ideaal is voor discreet kweken. Ze beloont de kweker met indrukwekkende toppen die je trakteren op pittige, intense zoete citrusaroma’s en smaken. Geniet van een gebalanceerde, ontspannende high. Bestel vandaag nog je zaden!

Rookverslag/Effecten van Tangerine Dream Auto

Tangerine Dream Auto behoort tot de weinige hybriden die het beste van zowel Indica als Sativa bieden. Haar bijna gebalanceerde genetica komt tot uiting in haar fysieke high, aangevuld met een verkwikkende cerebrale high. Deze combinatie maakt haar perfect om te genieten wanneer je wilt ontspannen en van je vrije tijd wilt genieten. Ze slaat snel toe en levert krachtige effecten.

In het begin zul je een golf van cerebrale energie ervaren, waardoor je je opgewekt en fris voelt. Dit wordt snel gevolgd door een verbeterde stemming die geluk en uiteindelijk euforie opwekt. Je focus wordt scherper en je creativiteit neemt toe. Kort daarna word je overspoeld door een warmte die je comfortabel maakt. Je spieren ontspannen terwijl je meer loom wordt en van de rook geniet.

Uiterlijk, Geur en Smaak van Tangerine Dream Auto

Tangerine Dream Auto groeit met Indica-karakteristieken en bereikt middelhoge hoogten. De plant heeft meerdere zijtakken met gemiddelde internodale ruimtes en produceert talloze harsbedekte toppen tijdens de bloei.

Het meest interessante aspect van deze strain, afgezien van de ontspannende high, zijn haar geweldige smaaktonen, waarin ze zoete citrusaroma’s combineert tot een zeer zintuiglijke en bevredigende rook. Bereid je neus voor op mandarijnen, citrus en heerlijke tonen, en je mond op pittige, citrusachtige en intense smaken.

Kweekverslag van Tangerine Dream Auto

Tangerine Dream Auto groeit niet hoog en heeft weinig aandacht nodig. Ze is ideaal voor beginnende kwekers dankzij haar korte bloeiperiode en resistentie tegen schimmel en ongedierte. Ze doet het zowel binnen als buiten goed en beloont de kweker met talloze toppen. Ze is de perfecte keuze voor een snelle oogst van een droomachtige lekkernij die aanvoelt alsof het in een oogwenk gebeurt.

Wat je kunt verwachten:

70 tot 75 dagen bloeitijd 60 tot 70 cm hoogte buitenshuis 60 tot 70 cm hoogte binnenshuis De binnenoogst bedraagt 500 gram per vierkante meter Beste oogst in een warm en gematigd klimaat Profiteer van deze razendsnelle autoflowering versie van de klassieke Tangerine Dream.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

9 – 11 weken

Genetische achtergrond: No selection

Tangerine Dream x Autoflower #1

Effect: No selection

Blij, Ontspannend, Opbeurend

Smaak: No selection

Citrus, Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tangerine Dream Auto” te beoordelen